Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

savanya

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2026 április 20, 15:47Én 1:54 osztást használok.
Köszönöm szépen a választ, de ha lehetne, hétköznapibban add meg lényszíves.
Mennyi a fogszáma az egyik és a másik fogazott szíjtárcsának.

Vetesi75

Idézetet írta: Miki2 Dátum 2026 április 20, 15:47Én 1:54 osztást használok.
Ezt 200 egészlépés/fordulatos léptetőmotorral? (54*200/360=30?)

PSoft

Akinek van egy  (nagyon)szabad félórája, fájdalmas de...nézze meg ezt a videót!
Nekem legalábbis...fájt!  [#falbav]
Jahhh...csattanó is van, a videó végén.  :rohog

svejk

Idézetet írta: PSoft Dátum 2026 május 04, 17:00Akinek van egy  (nagyon)szabad félórája, fájdalmas de...nézze meg ezt a videót!
Nekem legalábbis...fájt!  [#falbav]
Jahhh...csattanó is van, a videó végén.  :rohog

Csak végigtekertem, de vajon miből gondolta a koma, hogy az a pár menet kb. 1-es rézdrót elromlik?

PSoft

Idézetet írta: svejk Dátum 2026 május 04, 20:23Csak végigtekertem, de vajon miből gondolta a koma, hogy az a pár menet kb. 1-es rézdrót elromlik?

Ebben a fél órás videóban minden benne van a hatalmas önbizalommal mindent is javító youtube huszárokról. Az álomvilágba még az is belefér hogy elromlik az a pár tíz centis 1-es rézdrót.  :riii 

pcs

Idézetet írta: PSoft Dátum 2026 május 04, 22:07Ebben a fél órás videóban minden benne van a hatalmas önbizalommal mindent is javító youtube huszárokról. Az álomvilágba még az is belefér hogy elromlik az a pár tíz centis 1-es rézdrót.  :riii
A varázsfüstöt még nem is töltötte vissza!  :rohog

svejk

Idézetet írta: PSoft Dátum 2026 május 04, 22:07Ebben a fél órás videóban minden benne van a hatalmas önbizalommal mindent is javító youtube huszárokról. Az álomvilágba még az is belefér hogy elromlik az a pár tíz centis 1-es rézdrót.  :riii 

Mindamellett szerzett pár megtekintést tőlünk is :) [#fejvakaras]