Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Amit linkeltél annak 2,5A/ fázis áram ezt gyözné a DRV8825?
;DRV8825 max 2,5A papiron! :)
;

0bn8uxmw

Úgyse tudod maxon hajtani[#vigyor3] a drv kb. 2.2A-t tud kiadni bordával és hűtve, elég lesz az neki.

000000000

keri

Jól hangzik. Áteszem tőled. Írok privátba.

keri

Persze, csak pontosítanék: Nem Debrecenre, hanem Decemberre :D
;Vettem egy házat, azt újítom éppen, de itt legalább lesz rendes műhelyem, szóval a következő projekt egy csillagközi térhajtómű építése lesz :D

keri

Az úgy drága lesz :)
;CNC-vel lehet olcsón gyártani de 20darab alatt nem éri meg szerintem, 100darab esetén már haszon is lehet.
;
;Hiába nincs benne anyag, nem az a drága, hanem a belefektetett munka, tudás és szerszámozás.
;Ezeket ugye úgy kell belefektetni, hogy még egy darabot sem gyártottál, de ha ez megvan akkor innentől már valóban elhanyagolható költséggel lehet termelni, viszont a magas induló költséget be kell építeni a legyártott darabszám árába akár 2darabot csinálsz, akár 100-at.
;
;A kínaiak esetén azért drága mert megveszik ennyiért. Pár éve még sokkal olcsóbban adták, de nem csak a kínaiak hanem az európaiak is.

3vv2btrhv

Devecz Miklós

Túl lihegitek.
;
;Szerszámozás nélkül is meg lehet csinálni, jó minősségben
;

keri

Szerszám nélkül? Hogyan? :D

keri

AMúgy értem, te a célszerszámra gondoltál.
;Nekem dörzsár, meg mikrofúró is kell.
;Leszúró kés, meg menetvágó kés az nálam is előfordul a fiókban.

000000000

Nagyon kevés technikai le írás esik ebbe a topicba gépi felépítés alkatrészek előnyei hátrányairól csak a haladóknak szól szinte így csak akiknek van gépük hosszabb ideje azok beszélgetnek csak egymással!
;Napokban feltett kérdésekre senki nem válaszolt szinte!

3vv2btrhv

http://forum.david-3d.com/download/file.php?id=9225&t=1&" border=0>;
;Keresem azt a segítőkész embert aki a portré digitalizálásomat a legnagyobb méretben kinyomtatná , a leggyorsabb módszerrel .