Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Egy vázlatot rakhatnál ki , hogyan képzeled a gyanta megvilágítását .

3vv2btrhv

s2k5ycubj

bznc93pf5

és majd pár év múlva megint kitalálják az előregyártott elemeket hogy milyen nagyszerű, és milyen gyorsan lehet vele építkezni, ez végül is olyan olyan rossz mint a panel, télen hideg a beton, nyáron meg dög meleg, képnek szöget a falba , meg a többi rosszság, nem tud szellőzni rendesen, télen penészedik stb. stb. annyira azért nem jó ez a találmány, szerintem. persze ha másnak építünk akkor kit érdekel ez a probléma, majd oldja meg aki megveszi, mert állítólag olcsó de az is igaz ami olcsó az a drága!

besirkyjh

Az USA-ban már az is elég ha a viz nem mossa el az egész koloniát ( ez arra pont jo ) .
;Azt hogy olcsobb lenne kétlem ( telepités , vasalat nélküli beton stb ) .Azért még arra is kiváncsi lennék hogy a kömüves mit szol a falak felütetére mikor vakolja vagy éppen festi !!
;
;Ügyes , tipikus amerikai huzás a nyomor negyedes képek ( melyik az az állam amely pl Rioban vagy Mexikoban , vagy Indiában igy felszámol több millios telepet ? ) bár tölük a gesztus a lényeg most is !!
;

000000000

&"Azt hogy olcsobb lenne kétlem ( telepités , vasalat nélküli beton stb ).&"
;Szerintem sem olcsóbb és a vasalat nélküli betont meg majd megoldják úgy, hogy nem hagyományos betont használnak hanem valami rugalmasabb keveréket ami megint nem olcsóbb.
;De azt mondják róla, hogy olcsóbb és hogy ha sikerül egy ilyen gépet megépíteni, akkor majd milyen olcsón tudnak a szegény etiópiai árvízkárosultaknak házakat építeni. Majd kapnak támogatást és abból majd fejlesztgetnek, aztán vagy összejön vagy nem.

bznc93pf5

ja, vagy nem,
;ez csak egy hír egy zsákutcába induló kezdeményezésről, ötlet nem rossz első hangzásra, de belegondolva szerintem baromság, vannak alagútépítő monstrumok is de érdekes hogy csak egyszer van róluk hír, amikor megépítik azután egyszer kipróbálják és rájönnek hogy nem éri meg mert túl költséges az üzemeltetés, vagy az alapanyagodajuttatás stb, stb,
;szerintem nem kell aggódni a kőműveseknek sem, 50 éven belül nem lesz komoly technikai változás

3vv2btrhv

Tudod , kár hogy nem tudunk ötven év mulva ezen vitatkozni .

000000000

http://api.ning.com/files/71E0xU-yQqxrq7nzL4lV2YfOl5lNqi48bbY3BNNzU7y1K3c56ntgU6DQY0H7ohXj2wqjOEBfpuNEqxmyflXqcA__/Shapeways3Dprintedgoodness03.jpg?width=500&" border=0>;

besirkyjh

Szia Bodibá
;
;Addig addig nézegettem meg mutogattátok hogy kedvet kaptam rá .
;Van egy haverom aki különbözö repülökkel a hona alatt jön hozzám ( már terveztem Neki egy jo hosszu gépet ) és magyarázza hogy mire figyeljek majd a ragasztásnál stb :))
;

3vv2btrhv

000000000

Klikkelj a kép tulajdonságaira és megtudod!
;Egy modell fórumról szedtem le.

xfg6v697j

Azért a holdon vagy a marson tényleg hasznos lehetne egy ilyen eszköz.És ott aztán a költség sem számítana.