Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

mikor lessz az elsö nyomtatási proba ??

Devecz Miklós

Nem tudom.
;Amikor foglalkozhattam volna vele, akkor az anyag beszerzése hátráltatott. Most, amikor már szerelhetném, a megélhetéssel kell foglalkoznom. Annyi melóm jött össze a cégnél, hogy csak rövid időket tudok tudok rászánni naponta.
;Engem is izgat, sietek befejezni.

3vv2btrhv

Igen , ha van egy CNC marod csak a maromotort kell kicserélni a nyomtató fejre , lehet hogy én ezt azt utat probálom ki .

xkbv3nx0d

és mi a helyzet a DLP projektoros 3d nyomtatással... igaz ott az UV gyanta drágább, de sokkal nagyobb felbontás érhető el vele... és szerintem egyszerűbb is kivitelezni, igazából egy magassági irányban kell csak mozogni a layerek mentén

3vv2btrhv

lentebb találsz rá linkeket .
;Igen , ha a gyanta beszerzés megoldott 1Kg 270 000 Huf, + Afa a mechanika valoban olcsobb , de a DLP projektor kérdése még ott van !!

xkbv3nx0d

ezt az árat nem írtad el egy 0-val? én ahogy keresgettem a technológia forrásait találtam és nem volt ennyire vészes 400ml volt aszem 12e Ft... de megkeresem...
;
;dlp projektor nem gond az van egy elfekvő... a mechanika roppant egyszerű...

xkbv3nx0d

http://3dhomemade.blogspot.com/&" TARGET=_fnew>;ilyet; gondolok megvalósítani...
;
;itt írnak árakat is UV resinről... kb 150USD/kg de ettől találtam egy részletesebb aktuális árakat tartalmazó céges weblapot ott olcsóbb volt...
;

3vv2btrhv

Nem , magyar forgalmazó hivatalos ár ajánlata .

3vv2btrhv

A szoftver körül van valami probléma , én ugy értelmezem a beirásokat .  
;De a gyantát tartalmazó tálca körül is van egy két megoldatlan dolog .

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://fffff.at/free-universal-construction-kit/&" TARGET=_fnew>;Mit lehet gyártani a 3d nyomtatóval !!;

3vv2btrhv