Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

Farkas Ádám

Persze szerdán jön a kocsi... Beteszek neked kettőt [#beka2]

HJózsi

Csak nem Varsa dobott ki egy szériát?!!! [#ijedt][#csodalk][#vigyor3]

000000000

Én vennék egyet.
Mi lenne az ára?
Köszi!

NewUser

akkor már két hét múlva itt is van...

Farkas Ádám

Na jól van, mielőtt lehülyéztek... bevallom én csináltam. Egy órája lett kész. [#buck]

HJózsi

Farkas Ádám

Nem eladó... A Varsának kivételesen semmi köze hozzá.

Farkas Ádám

33-as áttétel, 1,5Nm-es léptető motor. 80-as tokmány.

guliver83

Nagyon szép munka egy ilyet én is vennék 1500 ért!!![#wow1][#taps]

000000000

Most látom, hogy nincsen hozzá se tokmánykulcs, se fordított pofa. [#vigyor4]

HJózsi

[#eljen] nagyon szép, por védett konstrukció !... Majd számolj be arról is hogy mik készülnek vele! [#wave]

000000000

Sziasztok!
Nekem meg az a gyönyörű rend teszik, ami Ádámnál "uralkodik". Mert én egy trehány disznó vagyok...

88nwcf22d

És erről (ha publikus) tudnál feltenni műhelyrajzot, vagy robbantott ábrát hogy hogy néz ki belülről?

6fabbzvm

Jó kis forgatót kreáltál! [#eljen] Gondolom a HD miatt nem túl bonyolult a belseje, de azért én is belekukkantanék...[#buck] Írtam Neked mailt más ügyből kifolyólag![#smile]

nmnrsytc

Szia Ádám !
Nagyon jó lett a HD-s forgatód, nekem ismerős valahonnan :)
Olyan műhelyt mint a tiéd szívesen elfogadnék .