Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

És akkor mára az utolsó, mielött kivágnak, hogy telepiszkítom a topikot [#circling]

Falióra_állatok_CDR

RJancsi

Ne fogd vissza magad! Igazi hiánypótlás amivel "telepiszkítottad" a topicot. Pár napja megfelelő alapanyagra vadászom, mert sok mindent szeretnék megvalósítani közülük.

gabdgzj8f

RJancsi

Köszi, már jártam a honlapjukon, de csak 3 mm-től felfelé van rétegelt lemezük. Az én kis kék lézerem 2 mm-t tud csak egy menetben átvágni. :(
Olyat meg csak a modellező boltokban kapni piszkosul drágán.

gabdgzj8f

És ha két menetből vágnád? Psoft is csinált már effélét, és tett is fel képet róla.Amúgy egy tipp:ha van dekoros ismerősöd aki rendelkezik adószámmal, akkor Őket ajánlanám.

RJancsi

Köszi! Már néztem őket is. Időnként vágok több menetben is, de jobban szeretem, ha egyből "kipotyognak" a kivágott részek. A lézer topicban épp most kérdeztem rá a kétoldalt papírral kasírozott hablemezre, hátha valakinek van tapasztalata vele. Sokfelé és relatív jó áron lehet kapni.

gabdgzj8f

Rendben.Akkor még egy utolsó tipp:falemez-1045-g-70x100-cm-2mm

robokacsa

20euro +áfa/m2
Ez elég húzós ár

RJancsi

Ezt is néztem már. Két bajom van velük. Az egyik, hogy a címben "fa"lemeznek hívják majd utána simított papírlemeznek írják le. Akkor most miből van? A másik, hogy Pécs messze van tőlem, az 1600 Ft/csomag futárdíj eléggé megemeli a m2 árat.

gabdgzj8f

Rendben.Akkor én csak tolom tovább a rajzokat.[#vigyor3]

Ha bárkinekvalami kívánsága lenne, privátban is bátran kereshet.

További szép estét az Uraknak