Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

Hogy a műhelyben rend legyen

Műhelyasztalra_DXF_AI

wa76ftbim

Ez nagyon jól néz ki. Ne hagyd abba a megosztást. [#vigyor3]

Egyre jobban várom, hogy elkészüljön a saját CNC-m amire felrakhatom a lézert.

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

gabdgzj8f

Pali79

Ez nagyon szép, de össze lehet rakni útmutató nélkül? Ha jól láttam eddig az talán csak Wall-e hoz volt.

motion

Ha van 1 kép róla sztem össze lehet legózni könnyen.
A gond inkább azzal van, hogy én is kinéztem magamnak a TV torony gömbbel-t meg a fali lámpát hogy megcsinálom. Letöltöttem mindkét file-t, de a lámpa helyett egy szívecskés fát találtam, a torony meg nem az mint a képen és úgy nézem hogy erősen hiányos is.

Persze ennek ellenére én is köszönöm ezeket a file-okat, biztos van közte olyan amit el lehet készíteni.

Pali79

A TV tornyot én is végignéztem, szerintem a gömb hiányzik belőle, a többi része megvan.

gabdgzj8f

gabdgzj8f

motion

sufnituning