Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

9b6n3fn2n

Nagyon örülök hogy többen is hozzászóltatok a témához, vannak érvek és ellenérvek mindkettő melett, de talán "elektron" fogalmazta meg a lényeget. Vitát semmiképpen nem szeretnék gerjeszteni, maradjunk abban hogy ez a hangszerész semmiképpen nem egy darabból szeretné elkészíteni a testet és a nyakat. Én rá hagyatkozom hiszen ez az ő szakmája, ő sem szól bele milyen szerszámot használjak pl a maráshoz, vagy milyen előtolással dolgozzak. Egy biztos. Itt külön lesz a nyak és nem egy  hanem sokkal több darabból és minimum 5 féle fafjtából.

9b6n3fn2n

Ja még annyit, ez is egy kísérlet a részéről is . Lehet hogy egyáltalán nem válik be, lehet, semmivel nem lesz különb mint az eddig alkalmazott technikákkal gyártott gitárnyakak, de az is lehet hogy nagyon nagyot fog alkotni. Ha esetleg az utóbbira kerül sor , aakor örülök hogy részese lehetek.

000000000

nekem valojában egy régi hobbym elevenedet fel eböl az egészböl a zene de inkább csak redszer alakban aban is a lényegesebb részek mid zene forás!
az eletromos gitár nem ál mesze az LPtöl szinte a müködési elve ugyan az lehet azal is játszani min is van a mechanika lejátszo alváz ...lemeztányér szinte ez lehet bármibol ami csilapitja a külsö rezgéseket de a lényeg inkább enék is a tükar és a Pickup rejlik MM vagy MC az mindegyiknek meg van a maga elönye hátránya sajnos ezeket el kel fogadni mivel nem lehet fent egyszere a kettö meoldás egy lejátszon csak az egyik!:(
" szeretem feszegetni az olyan dolgokat ami a nagy huha van feltüntetve"[#vigyor1]

000000000

igy van kezded kapizsgálni a lényeget a rezonnancia csilapitás és ki elemés lényegét a hangszer testen a lényege a több külömbözö anyag sürüségű esetedbe fa alkalmazása mindegyiknek más a rezonancia tartománya nem tud felharmonikus kisérö fekvencia ki alakulni mert minden eltérö sürüségü anyagnak más a rezonancia tartománya kioltodnak a hulámok mert eltéröek!:)

ra8nsmk6w

Válaszolnék rá, de szerintem ezt nem nekem irtad hanem Deák Józsinak

bznc93pf5

sziasztok!
tudja-e valaki hogyan lehet vagy lehet-e egyáltalán 3D MAX-ból exportálni OBJ vagy mást amit az ArtCam, vagy a Vcarve felismer , a MAXot én még nem használtam,  nem ismerem, néztem már az export lehetőségeket de eddig még nem jöttem rá.
ha valaki tudna segíteni megköszönöm.

tfpk6pks3

Ha tud STL-t, azt megeszi az Art

bznc93pf5

meg van, sikerült, rájöttem

000000000

Sziasztok!
Szükségem lenne egy vagy több fából kimarható fegyver puzzle-re,rendészeti osztály(a sajátom) osztály"táncára" kellene fegyvereket marnom.Ha lehet akkor úgy kellene,hogy a részegységek A4-es méretbe beleférjenek,nem muszáj,hogy 1db A4-es falapból legyen kimarva a fegyver,de mutatós legyen.Anyagra tudnátok tippet adni,ami nem drága és könnyen beszerezhető és mutat is?Bár feketére akár a plexit is be lehet fújni utólag,de az ár lenne a fő szempont.Farostlemez?
.A gmailos címemre írjatok légy-szíves,mert a citromos visszadobálja a leveleket.
Segítségeteket előre is megköszönném.

VViktor

Szia. Anno az egyik fórum társun linket be ide ezt. Ez neked szerintem tökéletes. http://www.originalmind.co.jp/cargo5/haku/firststep3/teppou.dxf" TARGET=_fnew>pisztoly

000000000

Szia!
Köszi.Azt nem tudod,hogy miért hülyéskedik vele mindegyik böngésző?Egyik sem akarja letölteni,hanem csak számokat dob ki egy weboldalon.Most koleszban vagyok majd hétvégén otthol a Mozilla download helperjével remélem h le tudom szedni.

000000000

VViktor

amit látsz számokat mentsd le és dxf kiterjesztést adj neki.

bznc93pf5

egy hatlövetű jó-e
http://cms.unas.hu/ordered/1660/pic/cnc/003.00.JPG" border=0>

xkbv3nx0d

Sziasztok.

Egy Angyalos Címere nincs valakinek, akár komplett Nagy Magyarországgal együtt?