Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Digitalizálás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:17

Előző téma - Következő téma

ebbwvjnt3

Tibi:Hamarosan tanfolyam lesz a scennerésböl,A hozzá való program ismeretből.A scennerések módositásáról..Lásd:(kockahas,4kezű ember)Ha ott leszel,mindent megtudhatsz..

designr

Bár nem digitalizálás..Én is gondolkoztam ezeket a fillérekért kapható analóg fényképezőgépeket,optikákat hol lehetne használni..Én most egy Carl Zeiss Amplival binokular mikroszkópot szereztem a lányomnak..sokat törtem a fejem hogyan tudnék rászerkeszteni egy digit fényképezőt..Végül az okulárok helyére esztergáltam közgyűrűt arra egy régi Zenit objektívet,megint egy közgyűrű oda pedig a Fuji digit gép..méltatlanul olcsón lehet szerzni jó minőségű optikákat..ma ez már senkinek sem kell,ha valaki így tudja használni..

Szedlay Pál

Ezt olvasd el hozzá. Legalább ilyen jó időtöltés.

http://www.libri.hu/konyv/dan_brown.inferno-4.html

Szedlay Pál

Ez nem csak velencei karnevál maszk, de ez egy pestis maszk.

3vv2btrhv

Csak nem találkoztál vele a kirakatban ?

3vv2btrhv

Szívből gratulálok a saját fejlesztésű digitalizáló programodhoz , biztosan ezért olyan titkos .  

rc2wh7kc

Ha már ennyit dolgozott a gyerek rajta,miért kellene neked odaadnom,megmutatnom?-Egy picit nem vagy elszállva magadtól??
Nem rossz indulatuan jegyzem meg,
a cnc talin,fogászati mintavevö technologiát kináltál nekem eladásra,40.000 ftért,egy olyan terméket,ami az Alvin-Plast honlapján  megtalálható..
Videó a készítésről letölthető..
DE hogy ne gondold orrolnék ezért,válaszolok a kérdésre,
"Lehet tudni , hogy ezek a digitalizálások mivel készültek ??"-Igen,lehet: scannerrel,a gyerekek által,nününek nevezett segédprogival

000000000

Tibor!
Remélem, kielégítő választ kaptál?
Keresd a nünüt.
Ha, kíváncsi vagy még valamire, tedd fel kérdéseid bátran.
Biztos lehetsz a válaszban.

3vv2btrhv

Engem nem érdekel a progi , de lehet hogy másokat viszont igen .

3vv2btrhv

http://www.alvin-plast.hu/index.php/videok" TARGET=_fnew>Nem találom
Kérlek szépen mutasd meg nekem hol találom . Nem szeretnék bután meghalni .

ebbwvjnt3

Lehet elkerülte a figyelmed,de ide másolom neked,újra:

"Tibi:Hamarosan tanfolyam lesz a scennerésböl,A hozzá való program ismeretből.A scennerések módositásáról..Lásd:(kockahas,4kezű ember)Ha ott leszel,mindent megtudhatsz.. "#2690  

Köszönöm,hogy türelmesen megvárod,ameddig megszervezzük rá a tanfolyamot.

ebbwvjnt3

Danibá:Már megint nem férsz a bőrődbe?
Nem gondolod,kezd betelni a pohár a szurkálásaiddal?
Nagyon szépen kérlek,ne baxogtasd az asszonyt,
mert magadra haragítasz!Tudd hol az a határ amit már nem léphetsz át.

3vv2btrhv

Alvin-Plast honlapján megtalálható..  
Én ezt keresem , a mintavevő anyagot .
Tanfolyamra meg elmegyek .

000000000

Hagyjál függőbe. Ki szólt hozzátok.
Baszogassa őt a gyalásója, meg te.

3vv2btrhv

Hunka Tibor 200 forint digitalizálása , a tudományom mai állása szerint .  
Tibi:tud az lenni élesebb is?Az Arénás scannerös fiuk,nagyon szépet tudnak,nagyon rövid idő alatt,  
remélem nem veszed leszólásnak..Ha megmondod hogy tudok feltölteni ide képet,teszek fel,milyet scannertek

Még mindig várom az Arénás fiuk 200 Ft-os élesebb szkennelésüket , mert csak így lehet összehasonlítani .