Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Ja, és a lényeg: Nagyon ott van ! [#worship]

2dbfy8y

Méret 170×130
Vektorosan készült, kitöltéssel! Így a vonalak kicsit vastagabbak lettek! 220mm/perc előtolással csináltam, így kb. 2 óra, pár perc volt! Szépen megy még 250-el is!

2dbfy8y

Ez nem az új géppel készült sajna,  azon még van egy kis gerjedésem az x tengelyen, és valamiért lépést veszít, pedig másképpen már szépen dolgozik! Ha kiderül a hiba oka, akkor aztán dolgozhat az is! [#nevetes1]
Be kell hozni neki a lemaradását!

RogerCo

És ehhez a sebességhez valami varázslás útján jutottál hozzá? Vagy elég volt annyi, amit Fehérváron meséltél?

2dbfy8y

Varázslat a korom, és a végén a clean ablaktisztító! [#nevetes1]

u3xrz0cut

000000000

Szuper jók a munkáid!
Én is szeretnék beüzemelni egy 1w-os diódalézert.
Te hogy oldottad meg a lézer ki-be kapcsolgatását?

2dbfy8y

Én z tengelynek konfiguráltam, és az kapcsolgatja!
Így a maró post procija jó hozzá!

xfg6v697j

Mivel az én gépem alapvetően nem reliefmarásra készűlt,ezért elég sokáig tartott a marás.
méretek 200x240x22
nagyolás 50 perc négyszer 6mm-es ujj maróval
simítás 11 óra 50 perc 30 fokos 1/8-os gravirtűvel
http://kepfeltoltes.hu/121001/l__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
kezeletlen nyers fa valószínűleg éger.
Majd aki kapja az lekezeli tetszése szerint.

Gyati

Ez nagyon jó lett! Gratulálok.

fa_kukac

Szép munka, gratula! Szép lehet valamilyen olajos kezeléssel! Hát a majd 12 óra nem kevés! Nekem ilyenkor szokott meghülyülni mondjuk 10 óra után valami miatt!

xfg6v697j

Amióta újra telepítettem a gépet,azóta nincs vele gondom,de elötte,gondolt egyet,és leállt eror triggered hibával.
Igaz,nem okozott gondot onnan folytatni.

fa_kukac

Hát ha leáll, és újra tudom onnan indítani , akkor jó! Csak mikor hirtelen felindulásból csinál az x vagy y helyzetben egy 5-10 mm-es offsetet magának, és onnan mar tovább, mintha mi sem történt volna, akkor sajna kuka! Na és ez 5-6 óra marás után![#confused]

u3xrz0cut