Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

2dbfy8y

[#nevetes1]
Az jó!
Még a szomszéd segge is tetoválva lenne!
Ki kéne írni, VIGYÁZZ LASER VESZÉLY!

PSoft

Azt,az 1W-osnál is nyugodtan kiírhatod!!!

Egyszer,még régebben,....
A Laslie akart tetováltatni/lézereztetni a legbecsesebb "testrészére".:)
De,....aztán mégis elállt a megbízástól.[#rinya][#nemtudom]

Valami olyasmi kibúvóval hogy,....nem akarja tönkretenni a gépemet,ekkora hatalmas,.....munkával.[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

u3xrz0cut

Lehet, hogy csak a "forgatótól" ijedtmeg....[#eplus2]

besirkyjh

Erröl jut eszembe ( legbecsesebb testrészére ) .

Öregember cerkáján " roza " felirat olvashato most de fiatalabb korában : Vitéz Nagybányai Horthy Miklos matROZA volt olvashato :)

xkbv3nx0d

pácolva van... vizes pác, dió... aztán színtelen lazúrral fújva... ezek, de van amikor barnitani szoktuk gázzal is!

000000000

Mit tisztelsz benne? Amit Veled művel, az görénység!!

besirkyjh

Rinaldo

Zoli az lemaradt hogy " legbátrabb " [#nevetes1]

Rabb Ferenc

Nekem a vizes pác szabadban (utcanév tábla) fél év alatt kifakult teljesen. Az igaz, hogy szemből kapja a napfényt... Netán van UV-álló pác is?

xkbv3nx0d

elvileg a lazúr azért van rajta ne engedje át at uv-t

VighLajos

Most használtam diófapácot. Kiteszek egy darab fát a napra, hadd verje az időjárás!
Ha nem felejtem el, beszámolok az eredményről.

Sys_m

Szia, köszi, gyönyörű a végeredmény, gondolom a barnítást sablonnal csináljátok, hogy a maráson kívüli rész ne színeződjön.

Sys_m

Rabb Ferenc

Köszi mindkettőtöknek! Közben én is majd próbálkozom néhány "csodaszerrel" amit a Google barátunk javasol

http://kepfeltoltes.hu/120528/Vm_13_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>Ez az oka :((

xkbv3nx0d

öööö nem...

lekenjük aztán ahogy sikerül... aztán ahova nem kell pác azt csiszolóval leszedjük egy kicsit...