Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

9b6n3fn2n

Jól gondolom hogy ez a különböző tengelyek mozgatását. pozicionálását segíti , kiváltva a billentyűzet ennek megfelelő részeit? Ha igen akkor mach3-hoz használható?

yt36cm40d

Szia Shopy igen mindket oldala megmunkalt . A foto az diodaval keszult kb 7 ora volt, a szoveg es elulso keret resz Co val keszult kb 15 perc..

xfg6v697j

igen a modbus topikban találod a részleteket.

mxjj54gxi

Nem.
Ez semmi elektronikát nem tartalmazó megoldás. A dobozban van egy elem, meg egy nyomógomb, és két USB aljzat.
A nyomógombbal egy impulzust adnak az usb csatikra, amit a fényképezőgép elsütőparancsnak vesz, és exponál.
A baj csak az, hogy a fényképezőgépek ezt az impulzust egyáltalán nem értékelik.  
A megoldás kulcsa a hivatkozott oldalon az, hogy az oroszok megfejtették egy csomó canon kompakt gép működtető szoftverjét, és először brahiból, később már komoly értéknövelésként elkezdték átírni azokat.
Vannak kifejezett tipusok, amiken kicserélve a gyári firmware-t, a gép sok mindenre képes lesz, ami hasznos.Nagysebességű felvételek, sorozat, élességcsapda, villámfotózás, megváltozott képtartalomra exponálás, és sorolhatnám a végteleségig.Gondolnak egyet, és írnak egy új menüpontot a gépbe, ami csak az anyósod bal hónalját hajlandó lefotózni, és hasonlók. :)
Ezeken a gépeken is a linkelt előtti oldalon írja, hogy ki kell cserélni a progit a gépekben, és csak bizonyos géptipusok jöhetnek szóba.
Szóval te nem ilyen lovat akarnál :(

3vv2btrhv

A Canon géphez kapható rádios távirányitoval oldották meg a profik ezt a kérdést .
Én keresem a hobby kategoriás megoldást .

svejk

Tudsz ilyen oldalakat ahol elérhetők ezek a firmware-ek és bővebb infó?

kfhhyweby

Akkor Hunka Úr!Itt a jobb kezem.

t334wehtf

A tükörreflexes Canonomnak van távkioldó csatlakozója, egyszerű jack, és egyszerű rövidzár kell neki...

Inkább csak gépet kell jól választani, és nem kell semmilyen sw trükközés.

http://s1.olcso.hu/public/images/product/2/0/4/5/600x600_204547702.jpg" border=0>
http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/files/445/eos_trig.jpg" border=0>

Szedlay Pál

De neki már megvan a gép és ahhoz keres megoldást.

t334wehtf

Szedlay Pál

Nem tudom, de én úgy láttam, hogy nem tükörreflexes, majd a Tibor megírja a típusát.

3vv2btrhv

És ez müködne 2 db Canon géppel ?

3vv2btrhv

A meglévö gépem Fujifilm S304 .
De ennek nagyon alacsony a pixel száma , és a kisérletek bebizonyították , hogy nagyon fontos a részletgazdag megjelenités , és ezt csak a pixelszám növelésével tudom elérni .

svejk