Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

t62d6ha2b

Kedves sophy!
Ez úgy működik, hogy a fekete műbőrt leégeti a lézer, és ott kilátszik a könyvtábla anyaga?  

ewssp032s

Majdnem, nem egeti le a teljes bort, mert akor mar a hordozoszovet latszana. Epp csak akulso, fenyes hartya szeru reteg van egetve. Vannak a bor/mubor naplok, azokat sokkal mejebben lehet gravirozni es igy majdnem vakdombor hatasa van.

t62d6ha2b

Hol lehet ilyen lézert kapni, és - ha nem titok - mibe kerül?

ewssp032s

[#wink]
Ilyen lezert hazai importor/forgalmazonal, esetlek az ebayen "majdnem a gyartotol es termeszetesen tolem lehet, mivel ez a gep ep elado.
Mibe kerul, az ebajen miremegerkezik kb. 1100-1200 euroban van (ezek az arak Romaniai kiszalitassal), regebben magyarorszaki forgalmazonal 350 000 Ft + Afa volt. azota egekbe szokott az euro, es most nem tudom mi lehet az ara.
Az enyemet 950 euro-ert arulom. Ebben,mint standard csomag, van a legelszivo, hutofojadek keringeto pompa, vezerlosoftware es termeszetesen maga a gep is bene van.

000000000

Hello sophy!
Én is hasonló célra szeretném használni ezt a kis lézert.Tehát akkor erre teljesen megfelel.Igaz?

000000000

9b6n3fn2n

Mekkora a felületet lehet a géppel megmunkálni? Fotót tudsz felrakni róla? (az adok veszekben kerestem de nem találtam)Alkalmas lehet a gép rétegelt lemez vágására is?

c2nsu773m

ewssp032s

P.Erik
Mint azt a l;evebel is irtad, tokeletesen megfelel.

PSoft

Már ami a harmadik képet illeti?

Igen,nagyon helyes,aranyos...
Tiszta apukája.:))

Köszönöm,... Mester.[#worship]

c2nsu773m

Azt hiszem ő az igazi főműved![#buck]

000000000

en az ilyen relifeket 0.15 lépéssel csinalom 30'os Motoros féle gravirtuvel,0.2 lapolásuval és tükör sima.

yfpm6aadr

Sziasztok!
Ezt a keretet készítettem a saját készítésü gépemen.
Mérete 900mm x 760mm.

https://lh6.googleusercontent.com/-C_tsv_w91S4/TtH-rMcgxYI/AAAAAAAAAEs/Gqa2B2dJxu0/s551/kep1.JPG" border=0>

eivmhrm04

[#eljen] akkor farigcsát a gép egy kis ideig

000000000

Gratulálok, szépen sikerült!  

Milyen fa?
Mivel, hogyan kezelted?