Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

svejk

KoLa

OK félig kimentetted magad! jó a válasz!

4um5b65d

Na akkor, hogy Te se maradj ki a jóból....
Úgy beolvasztanám az eszterga készülékeidet, hogy csak na...

4um5b65d

Már, hogy beolvasztanám a saját szerszámkészletembe... :))

KoLa

Haha! az enyimek titkosak amit itt bemutatok az csak a hobbi![#nevetes1]

dcsaba

Komolyan R2-t építesz? Bocs az értetlenkedésért, de nagyon régóta álmodozom egy ilyenről. Kíváncsi lennék a fejleményekre ezzel a projekttel kapcsolatban.

Gyárfás Attila

Igen, kb. februárban kezdtem. Jelenleg úgy áll, hogy az összes elektronika, RC-s távvezérlés, hangátvitel készen van. Van olyan rész,ami már festőnél van. A váz,test félig kész. A lábakat,aminek a rétegei készen vannak, de van benne mérethiba, azt újra gyátják. De itt a blogom:
http://r2-d2-project.blogspot.com/" TARGET=_fnew>R2

Egy ismerős szólt múltkor, hogy az alföld TV-ben pont mutattak egy ilyen "magyar" R2-t. Sajnos én nem láthattam.
Ha kell a "hivatalos gyári" tervekben szívesen segítek, minden megvan pdf és autocad-ban. igaz ezek az elektronikai részt nem tartalmazzák, mivel mindenki azt tesz bele amit akar. Természetesen meg is lehet hozzá rendelni mindent. Ezt tegnap találtam, az ára azért nem semmi, pedig ez egy "műanyag" verzió.
 http://www.ebay.com/itm/Sideshow-Star-Wars-R2-D2-Full-Scale-Life-Size-Replica-1-1-Statue-LE-250-NEW-/190599481410?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c609d4842" TARGET=_fnew>ebay r2

s7manbs8

Még régebben Plk társunk emlegette, hogy ő is szeretne egyet, még én is mondtam néha a saját részemről is, de ez csak afféle álomszerűség vagy ábránd jelenleg. :)

Gyárfás Attila

Hát őszintén szólva, néha úgy vagyok vele, hogy kár volt belefogni. De aztán mikor készen van egy újabb alkatrész -hála "nektek"- akkor újra lelkesebb vagyok. Ennél a projektnél pedig az alkatrészek 80%-a cnc-s és esztergályos meló, és persze egy kis asztalos, meg elektronikai ismeret is kell hozzá. Ha azt nézzük, hogy a projekt kezdésnél regisztráltam ide, és egy ismerősöm sem volt, még nehezebb volt a dolgom. Most már azért van olyan mesterember, akinek bármikor szólhatok. A másik dolog pedig, társasházban lakunk, hát...itt nem igazán díjaznák a szomszédok, ha egész nap fúrnék-faragnék. Ezért is halad ilyen lassan. De pont múltkor beszélgettük, hogy ilyen ismeretséggel,mint ami már most van nekem, össze lehetne dobni, 1 hónap alatt. Igaz ebben nincs benne az elektronika. Meg a másik fontos dolog, a tervek. Kb. 150 oldal, colban, és nagyon sok olyan van benne, ami nem egyértelmű, mivel ezek a tervek az "Astromech.com" aluminium R2 tervei. Itt meg rétegelt fa a váz.
Na de biciklizésnél is az első próba a legnehezebb.

000000000

Tisztelt Olvasók!  

Szeretnék figyelmükbe ajánlani egy korrekt partnert, ha Önöknek forgácsolt gépalkatrészre van szükségük. A Correctum Bt évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a CNC technológiával való alkatrészgyártásban és készséggel áll rendelkezésükre az alábbi weboldalon feltüntetett elérhetőségeken.  

www.cnc-correctum.hu  

Kérjük, látogassák meg weboldalunkat és tudjanak meg többet vállalkozásunkról!  

Üdvözlettel:  

Correctum Bt.  
www.cnc-correctum.hu

000000000

A helyes URL: http://cnc-correctum.hu" TARGET=_fnew>www.cnc-correctum.hu

svejk

Ja, és ne tedd be minden topicba, mert roppant bosszúsak, leszünk tőle!! [#ejnye1]

000000000

Kedves Svejk!

Köszönöm a hozzászólását és az észrevételét. A weboldal folyamatos fejlesztés alatt áll. Igyekeztem csak olyan topicban megjelenni, ahová illik a téma.

Üdvözlettel:
Correctum Bt.

svejk

Oké, megértetted ez a lényeg.  
Jó hobbistához híven a fórumolvasók 90 % mindenevő, így minden topicot elolvasunk, van aki ezzel kel, ezzel fekszik :)

Mégy egy fontos, a megszólítást mi hanyagoljuk, a válaszolni kívánt hozzászólás jobb felső sarkában levő "válasz" gombra kattintva tudjuk kinek szól a levél.

D.Laci

Hát bakker etöl az én lapom is informativabb!
Nézd meg Józsi bácsi lapját az a minimum a belépöhöz! :)