Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

igazad van,  
az igényes szép munkákat szinte mindig a multik vagy a nagyok készítik persze horror áron, ha egy kisvállalkozóhoz megy el a megrendelő és kap egy árat akkor egyből mondja hogy sok az ár, ha viszont egy multihoz megy akkor azonnal megrendeli, pedig sokszor silányabb a minőség mint egy kisvállalkozónál. így van ez itt is.  
ez egy másik egyszerű CNC felirat,    
http://cms.unas.hu/ordered/1660/pic/cnc/IMG_0534-2.JPG" border=0>

http://cms.unas.hu/ordered/1660/pic/cnc/0533.JPG" border=0>

bznc93pf5

mac3-at is de azon még eddig nem tudtam beállítani a szerszámcserélőt így ha szerszámcserés munka van akkor a gyári programot használom.

bznc93pf5

csak annyit tudok hogy szervó motor de egyébként nagyon könnyen mozog a híd szabad kézzel is, nem kell a mozgatáshoz annyira nagy erő

bznc93pf5

excenteres szorító saját találmány de nem minden esetben tökéletes.
a hidat leszedték, kikábelezték, a gépet oldalára fordították, bele a Merci Sprinterbe aztán irány a cél, kiszedték én pedig összeraktam, beállítottam és ezt tudja amiket láttok és még mást.
a fő órsó 2,2KW, 22000 max fordulat (szabályozható)

u3xrz0cut

bznc93pf5

a t nútos asztalt lecserélném vákuumosra, meg van már szinte minden ötlet, tervezés de azért aki ebben már járatos attól elfogadnék praktikus tanácsokat.
olyan asztalt szeretnék aminek a mérete 2450x1350mm ráadásul rá lesz rakva egy vékony MDF azért hogy anyagátmaráskor ne a vákuumasztalba marjon a kés ez azt jelenti hogy erősebb szivattyúra lesz szükség. kinéztem már egy típust nem tudom kinek mi a véleménye ezzel. A szivattyú márkaneve BUSCH, típus szám az még nincs kiválasztva.
szívesen vennék egy két okosságot vákuumos ügyben.

000000000

Ez a gép nem igazán relief marára alkalmas.  
De sok dologra viszont nagyon.  
Az én műhelyemból is még ez a méret hiányzik. Remélem, már nem túll sokáig.

bznc93pf5

állítólag a Mac is tud szerszámcserélőt kezelni de még nem volt időm foglalkozni vele, meg azért egy kis segítség sem ártana.

yt36cm40d

u3xrz0cut

Akkor keressünk rá segítséget. Engem nagyon érdekelne a dolog!

s5f8tmfv3

Ne viccelj Tibor! Ilyen idehaza is van régóta, sőt világított is :)))  
http://retronom.hu/files/images/retronom-kilian-del_abc.preview.jpg" border=0>

besirkyjh

Szia  

Tud bizony . Aki profin csinálja az a M6-al de én pl G98 - G99-el csináltam és müködik ( legalább is müködött mig a PC el nem szált ) :)
Vagyunk itt többen akik haszáljuk a cserélöt .

Miki2

Szépen kivitelezett gép.
Én ྜ-ban vettem tőlük egy gépet.
Az még egy ISEL mechanika volt a Gábor vezérlőjével.
A maga idejében jó vezérlőnek számított. Közel 5 évig nyüstöltem gond nélkül.
Utána kezdte megadni magát a mechanika.
Szerettem a kis gépet.

bznc93pf5

nekem nem bírt ki 5 évet csak 3at, a vezérlővel semmi gond.

z2a2u8wf

én egy ugyan ilyen gépen dolgozok itt Nyíregyházán
7-dik éve kutya baja
közbe kapott egy 4-dik tengelyt is ami a motort billenti