Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Sajnálom Lacika, kérdésed hidegen hagy.  

f35ezvjs

Ha most nem szólaltál volna meg okosoabb maradtál volna. [#ejnye1]

279nwbpsa

Köszönöm a meghívást!Sajnos a távolság miatt nem tudok élni vele... :(
Ezért is gondoltam,hogy ejthetnél néhány szót erről a munkádról itt a fórumon.Bár halvány sejtésem van a kőmegmunkálással kapcsolatban,de mások megoldásaira is kíváncsi vagyok.

svejk

Bizony ez a fórum már rég nem működne ha mindenki ilyen szűkszavú lenne.
De szerencsére itt van nekünk V.bodi, Leslie és még sorolhatnám.

svejk

A múltat elfelejtve...
Bizony látod Józsi Bácsi, most kellene a link, hogy meg tudd mutatni mit is tudsz.
Egy ismeretlen ha idevetődik nem fogja tudni a honlapcímedet, de még én sem, így nem is tudtam megnézni:(
Azt meg ne várd el hogy keresgéljünk...
Valaki írta itt a fórumon a múltkor hogy a helytelenül beírt linkekre nem is kíváncsi.  
Van benne valami, az idő nagy úr manapság.

000000000

Látod Deák.Nem csak nekem szúr szemet a módszered![#boxer]

s7manbs8

Lehetne egy topicot nyitni, "Reklám, meghívás, gyere megmutatom mit tudok, stb..." címmel, és oda lehetne tenni az ilyeneket, aki meg kíváncsi rá megnézheti ugyanúgy, mint a pénzkereseti lehetőséget, de ez ingyenes bemutatókra lenne... :)

000000000

Egy, semmit mondó reklámfotóval, leírás nélkül. Odaterelni a látogatókat, szerinted helyes dolog?  
Szerintem, az érdeklődők megcsúfolása.  
Ide, a fórumra kellett volna beraknod a képet, és leírni a tapasztalatokat.  
Esetleg, ha még sok-sok információ van róla a weblapodon, írnád, hogy akit bővebben érdekel, látogassa mag a reklámmal bővelkedő weblapodat.

000000000

f35ezvjs

Shütz ha én felírlak a márványlapra akkor már neked régen rossz. De ezeket a sorokat csak azoknak írtam fel akit komolyan érdekel, nem pedig a gibiceknek  

f35ezvjs

Jó akkor beírom:
http://cnc.hupont.hu/1/fooldal" TARGET=_fnew>http://cnc.hupont.hu/1/fooldal
Fog következni egy részletes leírás a márványmarásról. Szerintem ez megérne egy külön topikot ha sok embert érdekel a technológia. Én is kíváncsi lennék más fórumtársak tapasztalataira. Az ötletet egy sírköves adta, és megfogadva tanácsait,és sikerült szépen megcsinálni. Aki  nagyon kíváncsi rá és jár Kunszetmártonban az láthatja az iskola falán.

000000000

legalább olvasni tudnál!Ezt írta Danibá:"Ide, a fórumra kellett volna beraknod a képet, és leírni a tapasztalatokat.  
Esetleg, ha még sok-sok információ van róla a weblapodon, írnád, hogy akit bővebben érdekel, látogassa mag a reklámmal bővelkedő weblapodat."

Ezt kellett volna leszűrni nem azt hogy megint betedd a weboldalad címét!!!!

[#gun]

f35ezvjs

Nagyon szépen köszönöm. van egy pár ötletük

f35ezvjs

[#action] neked már csak ennyit ez az utolsó szavam hozzád remélem jól fogod értelmezni.
ny... .. . ....m