Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Jó lett! Hogy te mire is használod a lézert:)))

Persze, gondolom a szomszédod annyira nem örült az eredménynek:)))

Szalai György

Biztos tökéletesen illeszkedik a helyére.
A gumi széle nem lett ragacsos? Igényel valami utómunkát, lemosásra, vagy törölgetés félét?

eivmhrm04

Nagyon szépen sikerült,gratula[#eljen]

eivmhrm04

Tibor én nagyon tisztellek téged,de itten sokunkat a sikerélmény,az alkotnivágyás hajt előre.Biztosan igazad van sok mindenben,de nekem nagy örömet jelent mikor sikerül valami szépet csinálnom ami tetszik önmagamnak is.Vagy valakinek, akin látom teszik amit csináltam neki.Sokunknál ez az elsődleges szempont.Persze hogy mindenki örül még annak is, ha müszakilag tovább tudja itten a fórumon magát fejleszteni.Minden ember más,ne akarjuk egymást erővel megváltoztatni.Ha egymást tiszteletben tartjuk,sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni.Nem jobb az ha a taliko örömteli mosollyal tudunk egymásra nézni? Én ugy gondolom hogy igen. További sikeres alkotó munkát kivánok neked is és mindenkinek.

c2nsu773m

Csak át kell törölni , nem olvad meg szép a vágás.
Nagyon szép bélyegzőket is csináltam.
Hát igen büdös és nagyon kormoz ,de kap egy nagy elszívót.

000000000

Karcsi Barátom!
Vedd már észre Te is, hogy az #5399-ben pont arról van szó, hogy szerintem egy ilyen szép és sok munkával előállított hűtőborda nincs arányban a vezérlő műszaki képességeivel és így nagyon finomam fogalmaztam. Elnézést kérek Tőled is, hogy szeretem az egyenszilárdságú dolgokat.
Ahhoz meg talán nem fér kétség, hogy a 128 az 128, ez ennél a vezérlőnél vasba öntött tény.  
Egyébként meg bánom is én, hogy a Hobbysta mibe fekteti be idejét, energiáját. Véleményt írtam. Ettől még megértem másokét is, csak nem értek vele egyet.  
Ennyi csak ez a történet, és kár belemagyarázni, kitalálni minden mást velem kapcsolatban. Jó lenne a műszaki realitásoknál maradni ezen a Fórumon, még akkor is, ha ez fájó tény egyeseknek, és nehezen viselik a kritikát ezzel kapcsolatban.

HJózsi

Szia Tibor! Lehet, nem mindenki érti, mert régen volt... a 128 bit a szóban forgó vezérlő hibatároló mérete és ez gyakorlatilag megakadályozza, hogy egyáltalán meg lehessen tudni mire is képes... még előtte letilt ... :(

robroy007

Kedves Tibor45!

miért nem ezt írtad a #5399 hozzászólásodba:

"szerintem egy ilyen szép és sok munkával előállított hűtőborda nincs arányban a vezérlő műszaki képességeivel"

és nem lenne most megint vita/veled körülötted!
ezzel az egy mondattal is ki lehet fejezni könnyen amit írtál

a mondandódat sokkal nehezebb kihámozni, ha nem vagy egyértelmű (mert az első hozzászólásban nem a hűtőt firtattad, hanem a arányt vontál a vezérlő és a borda közzé)

7vpav5d32

Kedv csinálónak!  
http://hobbymaro.puhasoft.hu/csiki/femberakas.JPG" border=0>

7vpav5d32

ÓÓ! Nem is látszik az aminek kellene!
Ezt fémberakásnak mondják. A betű az  
forrasztóón.

may47wb

Frankó! Ezt már én is ki akartam próbálni.  
Azon agyaltam hogy hidegen kopácsoljam bele a mintába vagy olvasztva.
Hogy csináltad? Nem esik ki?

keri

Ezt az írásomat azoknak írtam akik borzalmas fotókat raknak fel. A te esetedben erről szó sincs. Szép képet csináltál, tehát az ilyen utalásokat nem neked írtam, de van benne egy rész ami a fémfelületek fotózásának módjával foglalkozik.
http://cid-a35d444abee610b6.office.live.com/view.aspx/CNC%20dolgok/T%c3%a1rgyfot%c3%b3z%c3%a1s.doc" TARGET=_fnew>Innen tudod letölteni

keri

Erről nem is írtam sokat, szóval ne olvasd végig.
A plüs macskás oldal alatt, a "fény iránya" című bekezdés szól csak erről.

000000000

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110203/200908082234a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
Hogy mik vannak :)...