Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Nemes Mihály

Első osztályú  munka  Gratula érte !!!

Tetszik  a Dizájn [#nyes][#nyes]

Miki2

Sok munkád lehetett benne, de megérte.
Esztétikus, szép tervezés és kivitelezés.

000000000

j3rx6bsjd

Profi munka,nagyon szép lett,gratulálok a kitartásodért,ötvözetlen anyaggal dolgozni egy merő iszonyat,az ember haja kihullik tőle.

000000000

Ha egységugrás tesztet végeztél volna 10 perc alatt a vezérlődre, utána valószínűleg nem öltél volna bele X órát ebbe a hűtőbordába.:)

svejk

Gondolom nálad a budi is okádékul néz ki, mondván úgy is belesz@rsz.
Ez az "Ezt készítettem..." topic itt a küllemet, és az elkészítés módját szokták értékelni.

Szalai György

Nekem is tetszik. Szép lett.
Életszerűre (organikusra) emlékeztető, a természetes szétterjedést jelképező minta.
Mint hűtőborda, nagyjából egyenértékű egy azonos méretű alulappal, hiszen alig bordás.
De, ha ennyi hőelvezetés elég…

robroy007

Kedves Tibor45!

ráértem a gép is ráért, az hogy szemre nem tudok megkülönböztetni 3%magnéziumot a lemezben, hát így jártam, de ebből is lehet technológiai dolgokat levonni a szerszám kiképzésével kapcsolatban, mert volt ilyen is

az meg, hogy neked nincs esztétikai és társadalmi érzéked nagyon tudom sajnálni te ilyen vagy és kész mérnöknek születtél aként is halsz meg, remélem azért még sok bosszúságot fogsz okozni nekünk itt a fórumon, de annak is van haszna ha más nem jót szórakozunk

mivel se alkalmas gép se alkalmas táp se alkalmas mechanika nincs így minek ugrálni

az egyik önzetlen fórumtárs felajánlotta, hogy össze rakja nekem, elfogadtam és köszönet megint érte neki (Motion)
ha már csinálunk valamit törekedjünk arra, hogy jó de legalább szép legyen nemde?
kialakításában meg a VGA kártyák adták az ihletet bár azokon van venti és csatornázva is van valamelyest a borda, de ezen is meg lehet még sok mindent csinálni

robroy007

amúgy ha annyira rossznak tartod a vezérlőt mutass egy jobbat hasonlóan megfizethető árban!!

000000000

Hoztad a formádat...:(
Ha megértetted volna a mondandóm műszaki tartalmát, lényegét, akkor nem írtál volna ennyi téves megállapítást, hazugságot, sértést velem kapcsolatban, hiszen ezzel pontosan dícsértem, és kiemeltem a "csomagolási" munkádat.

000000000

Köszi a "szép" gondolatodat, feltételezésedet a budival kapcsolatban.:(

robroy007

én akár, hogy is olvasom a hozzászólásodat csak azt tudom kivenni belőle, hogy kár volt időt tölteni a vezérlőre mert szerinted az egységugrás teszten valamit nem tudhat jól (lehet igazad van nem tudom még soha nem teszteltem szervót)

és sehol sem említetted a véleményedet magával a hűtővel kapcsolatban!

bocs de úgy látom Svejk se sokkal többet nézett ki a mondani valódból

keri

Amúgy miben reménykedtek, amikor Tiborral vitatkoztok ilyenekről?
Mert meggyőzni úgy sem tudjátok, a sértéseket önigazolásként értékeli, az hogy ő esetleg véletlenül sértő lett volna pedig merő kitaláció [#awink]

c2nsu773m

http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/Munkaim/Gumitomites.JPG" border=0>
CO2 Lézerrel vágtam 2mm-es gumitömitést.
http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/Munkaim/Gumitomites%20(1).JPG" border=0>
Nagyon kormol!

000000000