Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Egyújabbgépépítő

Úgy látom te is rákaptál a gravírozott nyákra.
Gratulálok szép lett.  
Nem DATRON, occsó kinai 10°-os.
A datronnal nem probléma, de a 10°-al kihívás.
Ha a gép rángat, üt a főorsó stb, rögtön gravírtű vesztés.

Egyújabbgépépítő

Egyszerűen 2 oldalas ragasztó.
Fél éve síkba martam egy db műgyanta lapot, azóta tökéletes.
Elég 0.05 mm-es fogásmélység.
A ragasztót egyik fórumtársunktól kaptam, vivőfólia nélküli, tökéletes erre a célra.

jv7pu3a5p

jv7pu3a5p

Naná, hogy rá. Tudod ki fog pacsmagolni, helyette inkább mást csinálok míg a gép dolgozik. :))
Kíváncsiságból asszem én is benevezek majd egy 10°-osra.  

svejk

Van  tárban egy ilyen mappa, hogy "Bénázók képei"
Ide be szoktam másolni a nagy képeket, lekicsinyítem majd újra beillesztem a az eredeti helyre.
Csak ez kicsit munkás és csak annak csinálom meg aki megérdemli :)

svejk

Na jól van szép lett a nyákod, de most már jó lenne ha regisztrálnád magad a találkozóra a Jenő bátyánkkal együtt :)

000000000

Emelem kalapom! Senki meg nem mondaná, hogy marva és nem maratva lett. A nyáktervért külön gratula!

Egyújabbgépépítő

Úgy tűnik ott leszünk szombat este is, természetesen Jenő pálinkát is hoz.

000000000

Nagyon klassz lett a panelod! Milyen gate driver IC-t használsz a fetekhez? ( már a hosszbordás tárcsát esztergálom, a fortuna kész van.Hogy áll a motor vez.?)

jv7pu3a5p

Köszi.  
Ez a panel már az... :)
MOst próbálom megfejteni az AC szervó lelki világát, vagyis készül a program.
IR2104 a FET dirver.

svejk

Lassan át kell térned kisebb szegecsekre, mert sok helyet foglal :))
Amit kaptam tőled a múltkor 0.8/1 mm-eset nagyon f@szák, passzentos a furatban, akár szétnyitás nélkül is forrasztható.

s7manbs8

Az olyan, ami átköti a két oldalt, lehet ilyet kapni valahol ? Én is akartam régebben olyat keríteni valamikor.

Egyújabbgépépítő

2 fajtát találtam:
http://bungard.de/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=65&lang=english" TARGET=_fnew>BUNGARD
http://www.lpkf.com/_mediafiles/233-manual-pcb-through-hole-conductivity.pdf" TARGET=_fnew>LPKF
Én a BUNGARD-ot használom, persze gép nincs hozzá, egy törött menetfúróval "szegecselek".

s7manbs8

Köszi. Én valami japán gyártmányra emlékszem, mintha egy amit annak idején találtam olyan lett volna.

svejk

Szuper, de akkor tessék regisztrálni a topicba.
A Te neved már etalon és jó vonzóerő, hiszen talán mindegyik találkozón ott voltál.