Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Látom ráálltál a sorozatgyártásra. És milyen egyformák!  [#eplus2]

43pbwjg8s

De nem küldtél nekem koordinátát!!!!!
Addig nehéz lenne a dolog!
No tessék csak küldeni!!!

Egyébként van egy fél vagon apró csapágyam ha érdekes. Szólj ha érdekel és megmérem őket.
Típusmegjelölés sajnos nincs rajtuk.
Azt hiszem videomagnókban vagy valami hasonló kütyüben voltak. Lehet jó ide neked.

000000000

A régebbi típusu napórába biztosan.

43pbwjg8s

Talán azért jó lesz a stirlingbe is....

Tudom nehéz ha az ember két posztra egyszerre reagál.

yuagaci9g

Koszonom, de bespejzoltam en is beloluk, tobb mint harmic nyomtatot bontottam,
 vot benne 7mm kulso atmeroju, az pont jo lesz.

robroy007

Nekem itt a cégnél van 1 db 0,1 mm-es 2 élű maróm

igazából soha nem vettük még ki a tartóból mert röhej az egész és ha ránézel már lehet elgörbül

akiknek a szerszámait használjuk (Nachreiner) megoldották az 5 százados méretű dörzsár problémáját is (nem vicc, csak találd meg a bemutató vitrinben mit kell nézned, igaz még felhasználási területet nem találtak hozzá de létezik a szerszám)

eivmhrm04

Gratula,nagyon jól sikerült
[#eljen]

gsbwxanch

KoLa

Az már tényleg egy hajszál vastagságú! 0.05mm ezzel aki 'lukat tud fúrni az nagyon ügyes!
Az aki ezt legyártotta az meg Művész!Megismétlem - aki ezzel lukat fúr az Művész!Az aki ezt legyártotta az meg nagyon ügyes!:)))
Az én hajszálam 0.07mm, de ezek már megőszültek!régebben mikor barna volt akkor volt úgy 4-5 század mm.
Nekem csak 0.5-s fúró a legkisebb itthon de még nem használtam soha, sára szigszalagra van ragasztva hogy el ne vesszen:)))

me3ua0a6

Első, ebben a topikban is bemutatható munkám[#taps]
http://cnctar.hobbycnc.hu/Sir-Nyeteg/keszitettem/PICT0003.JPG" border=0>
Nem nagy kunszt, de eredeti ötlet :D
Ajándék kulcstartócska. Meglepinek lesz, remélem nem olvassák a célszemélyek a fórumot :D jópár darab készült belőle.
Gyári hulladéknyákból marva, gravírozva. Fehér festékkel telítve. Büszke vagyok magamra [#crazya]

43pbwjg8s

[#taps][#taps]
GRATULA szőr!

Én meg szakadnék meg!
Ne haragudj!

000000000

a fehér festékkel való telitést hogyan érted?Bekented az egészet fehérrel és uténa letörölted?

me3ua0a6

Nagyjából igen. Arra vigyáztam, hogy a szélét ne érje. Kis ecsetem nem volt, így egy sima szöggel csepegtettem, meg kenegettem, majd pár perc múlva letöröltem szilviával. Discoveryn láttem eme teknikát :)

me3ua0a6

A gravírozott rést telítettem, azaz töltöttem meg festékkel.

000000000