Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

de hogy rád!!!!!! magamra!!!!:))))))

tfpk6pks3

http://www.kephost.com/images/l4eeuv8l42hjh5jfvel2.jpg" border=0>

000000000

geforg

Kedves Íjász Már kezdtek elvonási tüneteim lenni.hiányoztak a műveid[#worship][#worship][#worship]

000000000

Gratulálok Danibá!  
Te valahol bemutattad már a gépedet, vagy látható róla már fénykép valahol?

43pbwjg8s

Ez megint Íjász minőség![#worship][#worship]

000000000

000000000

Hát, valahol valamikor bemutattam a gépem. de már én, ős kövület vagyok. Ez, egyik szervós gépemmel készült.
De, a sokadik gép épitésénél tartok.
Szinte bármijen igényre épitek gépet. Habvágótól a marón át  a gravírozóig.
Ezt inkáb tudásban felfelé értem.  
Legyen az lézer vagy mechanikus.  
Ékszer marótól a fa maróig, bármit elkészítek.
Elő keresek pár képet ha érdekel. erről a gépről.

000000000

Mostanában szinte mindenütt a "legbikább", azaz a legvastagabb basszus bundok a módik még a szólógitároknál is. Én ezzel, bár nem értek egyet, tartom a lépést. Őszintén én legjobb gitároknak a MOSRITE féle gitárokat (VENTURES) tartom. Azoknál pedig rettenetesen precízen beállított vékony, de magas bundokat (még un. 0. bundot is) használtak. Ezáltal nagyon tiszta hangokat lehetett "kihegedülni". De a mai szemét, torz hangokhoz a vastag bundok is megfelelnek. Kit érdekel az, hogy a vastag bundokon ill. a "besikálások" miatt a húrok felfekszenek és ezáltal a hang nem pontos...  

s7manbs8

Úgyis mindenki nyújtogatja, csak legfeljebb a botfülűek nem hallják. Azokat amúgy se zavarja.

ybm4ifb

Íjasz...

Sajnos az jutott az eszembe a munkádrol...(ami nagyon szép)hogy képletessen ebbő a tálbol csemegéztek a Trianon-i GAZEMBEREK.

Ha valakinek nem tetszik a bejegyzésem..azzal baj van..de törölhető is.

000000000

Ijász kollégánk munkája csodás!
Gratula érte. Elkérném tőle a modellt, de tudom annak elkészítése mennyi munkával járt. Az anyag gondolom kőris. Ami a "magyarkodást" illeti, én egy eredeti méretű, legalább 2 méteres fesztávú turulmadár elkészítésén fáradozok. Azt akarom felállítani a saját kertemben a három legszebb magyar zászló (árpádsávos, Rákócszi, Kossuth) kíséretében.  Ráadásul én a szinte totál német származásom ellenére "magyarkodok". Ezt is lehet törölni.

000000000

Nagyon pöpec. Jut eszembe, pár hete láttam talán a sport1-en egy íjászversenyt, ahol a háttérben cnc-zést reklámoztak. Csak nincs valami közöd hozzá ? [#kacsint]

000000000

Valami ilyesfélére gondoltam, persze igazi turullal, zászlókkal, stb. http://kepfeltoltes.hu/view/100228" border=0>

tfpk6pks3

[#buck] Hát sajna nincs...[#ejnye1]