Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

thayscj6c

Dezső

Dezső

Én meg maradok a virágoknál:-)

b4nm7gjvr

[#eljen]Nem semmi vagy... csak nézek ki a fejemből... némely mai művésznek mondott egyén, elbújhat a sunyiba, amiket te készítesz az lenyűgöző! Bocs ha kicsit nyálas lett, pedig nem vagyok olyan...:D [#worship]

48s05mtgb

Dezső

Köszönöm.
Csak egy része az én érdemem! Az alap vásárolt, a átszerkesztés meg a megmunkálás az enyém.

Földi Péter

Aplyaudio-nak készítettem mapelemes táplásra tervezett lámpatesteket. Nagyolva 6-os ujjmaróval, előtte kontúrmarva d=2 -es rádiuszmaróval. Anyaga: valami igen spec keménységű MDF lap, fényezett felülettel.

Földi Péter

A CAD és CAM is Fusion360-al készült.

Üdv,Peti

Földi Péter

Bocs, nem ide vág közvetlenül, de mindenképp megkérdezném, hogy az utolsó képen szereplő zöld színű festett falet milyen festékkel csináltátok. Kisfiam szeretne hasonlót, ez nagyon bejön Neki. No, csak ha megvan a festék típusa.

Köszi,Peti

3vv2btrhv

bznc93pf5

bznc93pf5

"Anyaga: valami igen spec keménységű MDF lap"

semmi spec nincs benne ez alapból ilyen minden bútorlap árusnál beszerezhető és sajnos nem elég kemény, legalább is amit itt magyarban árulnak, a képen is látszik hogy sorjázódik a széle, viszont amit már Ausztriában árulnak olcsóbban mint itt az már sokkal jobb, nagyobb munkáknál én onnan hozom pedig Szegedi vagyok de még így is megéri.

RJancsi

Várd meg a "tulaj" válaszát, de nekem Dulux 94YY (lime zöld) színre hajaz.