Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

D.Laci

3vv2btrhv

Szia , Érdekelne a részletek , hogyan készült a G-kod , a marás technológiája és minden ami ezzel kapcsolatos .

Karácsony Sándor

Igazán művészi, aprólékos ,gyönyörű munka.[#worship]Gratulálok.
Egy hogyankészült [#wow1]leírást örömmel (irigykedve )olvasnék el.
Köszönettel.

yngzzfg0z

Mindenkinek köszönöm.
Feltöltök pár képet a munkafolyamatról. A modellek nem egyszerre készültek, így a régiekhez az internetről töltöttem le anyagot, amit aztán jól átdolgoztam Aspire-ban. Az ideiekhez már 3D szkennert használtam. A bábukat szeletekben martam ki, amit később tömbösítettem. A CNC-t csak nagyolásra használtam, a végső felületet kézi szerszámokkal alakítottam ki. A faanyag kőris, a felület pác és méhviasz.

3vv2btrhv

Az ideiekhez már 3D szkennert használtam.
Köszönöm a választ , és a fenti szoftver és hardwer engem különösen érdekel , mivel érintett vagyok .[#taps]

3vv2btrhv

Kár , hogy a képek eltűntek !!

ms8ngarfi

Igaz nem a saját gépemmel készítettem, de gondoltam megosztom veletek. :) még nincs teljesen kész, 4db kicsi homokszórt alumínium "pogácsa" lesz majd a talpa.

b4nm7gjvr

000000000

A méreteit nem találom. Meg írnád azt is?

Tibcsi

Szép munka, le a kalappal, igazi kihívás. [#taps][#eljen]

yngzzfg0z

Köszönöm. A figurák talapzattal együtt  kb. 160cm magasak, a legutóbbi hat nap alatt készült úgy, hogy kétszer is a műhelyben éjszakáztam (nem nagyon szoktam magára hagyni a gépet, mert rossz emlékeim vannak az elmászkálós időszakból).[#vigyor2]

000000000

Kösz a méretet. Nagy érzéked van ehhez a melóhoz. Mit, melóhoz. Amit szeret az ember csinálni, az nem meló. Az egy kikapcsolódás.
Láthatóan örömed lelted ezek elkészítésében (is). Másképp nem ilyen lett volna.

3vv2btrhv

Kár , hogy a digitalizálást titkolod.[#gonosz3]

hduf42fua

Tamás !
Nagyon szuper amit csináltál [#taps]