Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

sastas

Grammar naczi found... [#banplz]

Farkas Ádám

Lehetséges tényleg nem emlékszem honnan van, azóta előkerült a párja is HAM típusú.

Farkas Ádám

Még egy kis adalék,
Szerintem is jobb ötlet a Lézerezés, mert marással már a határokat feszegettem, és 2mm volt a legkisebb ív amit produkálni tudtam, na persze ott van a 1mm es maró. :) Aztánmeg lézernél nem kell leragasztani. Viszont a marási idő talán nálam gyorsabb..
A kép megszerkeztésével, képek keresése, kihulló betürészletek szerkeztése ment el kb 1 óra, a leragasztás felszedés, beállás 7 perc. Marás 2-3 perc.

Tényleg nem ismer valaki olyan programot amibe ha beszórok két bites képeket vagy feliratokat abból csinál valami hasonló vektort vagy szerszámpályát, egyszer itt valaki ügyes ember csinált valamilyen BMP to gravír progit...

sunraw

Hasonló munkám nekem is volt, bár 2w-os lézerrel.
A gépnek sokat ártott a keletkező füst, a jó elszívás ellenére is.

RJancsi

Ha nem túl bonyolult a kép, én ezt szoktam használni . A kép feltöltésével együtt is gyorsabb, mint belépni valami komolyabb programba.

bznc93pf5

sunraw

Szia!
Igen, a széle 3 menet, kb 80mm/m, a közepe viszont 5 menet volt, ha jól emlékszem.

destroyer

Sziasztok!

Egyik kedves barátom szeretett volna egy plexi terráriumot. Segítettünk neki. Így 3-an összehoztuk.
Az állatfaj aminek készült: tűzhangya.

PSoft

destroyer

a királynő és 13 alattvalója :D

b4nm7gjvr

Szép a plexi terrárium, gratula, [#eljen]na de ami benne él majd... húúú, pont hangya? Én még ilyent nem láttam & halottam...
Na de kinek a pap kinek a papné... én akkor is az utóbbira szavazok...:D

s7manbs8

Csak egy résen ki ne vándoroljanak egy éjszaka azt az ágy közepébe települnek ...

KoLa

Szerintem a fugasil, az jó lesz lezárni!:)

KoLa

Csavarozva van a szellőző! most látom![#ravasz1]

s7manbs8

Láttam én már pár olyan horrorfilmet, amiben a fugasiltól lehet megnőttek a hangyák ember méretűre ... :)