Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

méret? szerszám? munkaidő? milyen progi?

bznc93pf5

a kép minőség a programoktól is függ, melyik program mennyi állítást engedélyez, én Halftone progit használom

Bozso777

Photo V-carve  a progi.
Szerszám 30° 0.2 gravírtű.
Méret 30cm széles volt a mart kép...magasság asszem picivel kisebb.
Munkaidőt sajna meg nem tudom már mondani 3óra körül volt talán...deee lehet keverem már bármivel is.

bznc93pf5

sortávolság mennyi lehet? és mi a max mélység?  
a sortávolságot te állíthattad be vagy úgy generálta a program?

Bozso777

Én állítottam be, meg a mélységet is...nem emléxem mennyi volt...progit már leszedtem, így nem tudom megnézni. Komoly felbontáshoz túl sokat kellett szenvedni, és a festés nagyon elronthatta...ami előfordult egszer-kétszer.Ezért is vettem meg inkább a lasert.

bznc93pf5

a v bites képed jobban tetszik mint a lézeres, gondolom élőben másképp mutatnak mint így fényképen

Miki2

....És bepácolva finomabb?  [#wink]

bznc93pf5

a lézernek is szép a minősége de ha már fekete fehér, akkor a csíkozás ( V bit mélység ) legalább ad egy kis pluszt a képnek meg az is igaz hogy a kép ami akár lézer akár mart milyen közegbe kerül vagy épp mi van a képen, minden esetben az összhatástól függ az eredmény

bznc93pf5

főleg ez, igaz ez még pácolás nélkül is[#finom][#nevetes1]

http://www.imgserv.com/images/2015/08/30/r5Ywf9qSX.jpg" border=0>

Bozso777

Igaz...fontos hova kerül...ha van távolság akkor jók ezek a képek. Pl a fehér tigrises képem messzebbről szuper...közelről viszont jojózik tőle a szemem.14226# hsz-ban van.

A kép modelljét lenne tudnám hova tegyem [#wink]

bznc93pf5

a modell már sajna foglalt[#nevetes1]

bznc93pf5

ezért jók ezek a képek mert cselesek, első ránézésre ha valaki közelről nézi akkor csak vonalakat lát, és értelmetlennek tűnik, ezért megtévesztő, de mikor az rájön hogy messzebbről kell nézni és látja hogy egy kép akkor egyből vicces, és ezért tetszik jó pár embernek

b4nm7gjvr

Egy ilyen muff készítésekor csoda, hogy nem kergül meg a gép...:)

bznc93pf5

nem is bírtam kivárni a végét hamarabb el kellett mennem [#nevetes1][#nevetes1]