Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Na, ezért nem írtam be, hogy az endoszkóp alapot a Vernyul készítette és nyomtatta.  
Mert tudtam, hogy a pali gyerek rögtön kavar belőle valamit. Sajnos már jobban ismerem, mint az anyja.  

Igen így van, ahogy a Vernyul leírta. Sajnos, az én nyomtatóm csak 100 x 100 mm –es.  
Az övé több mint 200 x 200 mm. A tőle megszokott segítőkészséggel, azonnal igent mondott a kérésemre, hogy az általam adott rajzból készítse el, az alapnyomatot.  
Megérdemli, hogy meg legyen említve a közreműködése.

Órafaragónak is igazat adok. Nem szokás, egy műnél minden közreműködőt felsorolni.  
Ráadásul, én sehol nem említettem, hogy minden porcikáját én készítettem.  
Sőt, az alapötlet, a megrendelőé volt.  

Persze, aki nem készített még hasonlót, megrendelésre. Az nem tudja menyi összetevője van egy ilyen alkotásnak, mikorra összeáll.  

000000000

palika!
Te, szerencsétlen, viszonzatlanul szerelmes. Már, több mint két éve magyarázom, hogy nem érdekelsz. Keress magodnak mást. Nem tudlak szeretni, ha bármennyit jársz utánam, akkor se.  
Tudom, hogy, nagy boldogság neked, ha olvashatod írásaimat. Pont ezért jöttem vissza.
De többet ne várj tőlem. Ennyi!

Tudod, ovis koromba én is ezt csináltam, amikor tetszett egy kis, édes, lányka. Ha, csak tehettem, belecsíptem. Vagy meghúztam a haját.  
De, már felnőhetnél igazán.  

000000000

danika Újra el fogjuk érni, hogy kibasszanak innen mint macskát rosszni a aljas rosszalak húzásaiddal együtt !

Csuhás

Nem kötekedésből írom de pont a poént a csomót hagytad ki a modellből.

000000000

000000000

Egészen jók lettek. Persze, ebbe benne vagy te és a géped is.
De, szerintem, érdemes vele foglalkozni.

3vv2btrhv

https://sketchfab.com/models/f07831dcb3354257af875ccd51d3d31c" TARGET=_fnew>Porselán rózsa , mégipari tanuló koromban készítettem , most találtam meg .

h5y838vfd

Biztos, hogy ez rózsa ? Nekem más jut eszembe a képet nézne.

mex

s7manbs8

TV nézés helyett gravírtűvel kimartam, kifúrtam, körbevágtam egy kis panelt Pabló kérésére, hogy holnap fel tudjam neki adni postára. :)

http://kepfeltoltes.hu/150824/PICT2677_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

s7manbs8

Kész is van, lehet küldeni.  

http://kepfeltoltes.hu/150824/PICT2678_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

mex

Néhány forrszem nagyon kicsi felületű,furatfémezés nélkül nincs sok tartása..
Egyébként jó.

s7manbs8

A nagy fény miatt annak az aránylag vékony peremű ellenállás forr szemnek még kisebbnek látszik a karimája, nagyobb az egyébként. :)

s7manbs8

Azért tetszik ez a gravírozásos technika, mert nincs vegyszerrel lötybölés, ide-oda menés, vízezés, világítgatás, stb. még majd felszerelek a gépre két egységet, amivel szerszámcsere nélkül lehet fúrást, kivágást, gravírozást csinálni, és a kész cucc jön le minden közreműködés nélkül.

2dbfy8y

Szép.
Majd lássuk élőben, vagy vagy.