Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

KBalázs

Frankó lett [#taps].  
Ezt a lézer-géped tetejére ki kell tenni, hogy megelőzd a kérdéseket, hogy "és ez mit tud"?

LittleSV

"dajmos a belső teglalap marásokban" az milyen?

LittleSV

A második képen mitől tűnik "csipkésnek" a motorház vágása?
Ez a Utility truck?

mex

ki005gz70

000000000

Üdv.
Az lenne a kérdésem,hogy amikor a lézerrel vágtok menyire füstöl?
Használtok valami elszívót?
Szeretnék én is lézeres cnc-t,csak a feleségem kitiltana a lakásból ha nagyon szagos lennék.

ki005gz70

igen még 1w-tal égetve is lesz füst :(
de ha csinálsz pl bútorlapból valami zárt, de nyitható dobozt a gépnek , és kémény mellé telepíted, meg egy vastag csővel bekötöd, akkor a kis diódás gravírozásnyi füstöt elég jól kiviszi.

Gyati

Szia! Legalább kevesebb lesz a fűtésszámla, mert ahol füst van ott meleg is.   :)

ki005gz70

bár kipróbáltam ezt -anno ugyan ez volt a problémám, mert én is bent használom lakásban- ,hogy üveget teszek rá. mert ugye a fényt átengedi, a fütöt meg nem engedi...
csak az a baj hogy a hőtől az üvegről is lepattannak apró darabkák, a fénytörése megváltozik, szóval ahány munka, annyi üveglap.
de hátha ezen ötlet alapján valaki kitalálna valami füstmentes gravírozás

PSoft

Igaz,hogy nem tőlem kérdezted,szerintem így helyes a mondat.......

"Mivel 1-es maróval lett marva,így sajnos a belső téglalap marásokban,és az összeillesztős részeknél a sarkokban a maró íve megmaradt."

LittleSV

Most hogy így leírtad logikus! Én meg gugliztam hogy megint van egy új szakkifejezés amit nem ismerek...

PSoft

Optikai csalódás!?

Ugyanaz az él,az utolsó képen meg mintha....egyenes lenne!:))

s7manbs8

Ugyanezt nagy méretben bútorlapból kivágva kész lenne az igazi autó is lehet. :)

PSoft

Közben,megoldódott a #12630-as pisztoly/lövedék problémája is.:)

Köszönöm az ötleteket mindenkinek...

Rejtélyes okokból kifolyólag...rengeteg a beszáradt filctoll a háznál!:) [#nemtudom]
Ezek adták az 'ötletet' csak...darabolnom kellett!:))

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%C3%A1k/2W-os%20l%C3%A9zer/NASA_megrendel%C3%A9sre/L%C3%B6ved%C3%A9k/IMG_2809.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%C3%A1k/2W-os%20l%C3%A9zer/NASA_megrendel%C3%A9sre/L%C3%B6ved%C3%A9k/IMG_2813.JPG" border=0>

000000000

Köszönöm ez jó ötlet a zárt szekrény.
Úgyis van egy halom pozdorjám,majd azt felhasználom.