Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Mindig az egyszerű ötletek a jó ötletek.
Még egyszer gratula pisztolyhoz.

vadember

Ha ezzel szemen lő valakit, annak nehéz lesz Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni.
A pisztoly viszont ötletes. Saját ötlet?

keri

Egy igazi műszaki gyereket nem izgatnak az imitált, és biztonságos EU konform játékok :)
Engem is a nagy teljesítményű modellező gumiból készített U szeges csúzli érdekelt, nem a halovány gyengeségű rugós, tapadókorongos játékisztoly :D

Ugyan akkor egy gyerek nem hülye, tud felelősség teljesen viselkedni, csak meg kell tanítani neki. Azzal hogy hülye biztos világban kell élnie ahol nem tud kárt tenni magában, soha nem tanul felelősséget.

Én 3 évesen rohangáltam apám műhelyében a nyitott Colorstar TV-k között, ami teli volt nagyfesszel. Megmutatta hogy mekkorát csattan a kondi ha kisüti, elmagyarázta hogy ne nyúljak bele, nem is nyúltam, azóta is nagyon tisztelem az áramot.

Ugyan ez a fegyverekkel. Emberre nem fogjuk, még játékból sem. Így meg azért kicsi az esélye hogy kilövöm a szomszéd gyerek szemét. Mindig céltáblákra lődöztünk, vagy rosszabb esetben a verebekre, de azok meg életképesek voltak mert az általunk eszkábált fegyverekkel egyet sem szedtünk le :)

sanyi84

Teljesen egyetértek veled, egy két ablaknak repülnie kell, aztán rossz esetben - ha nem tisztel és kicsit tart tőled a kölyök- pofon jobb esetben erősebben rászólás is épp elég büntetés. Nem hiszek én se a multikulti nebántsvirág elvben. Higgyétek el a mai nevelés a lehető legrosszabb. Én még kaptam "kokit" az igazgatótól, kaptam szakmai tanáromtól horgászbot végével- fejet kivéve ahol ért. És? Itt vagyok élek, nem lettem pszihopata, a szakma szeretetét meg nem ölte ki. Tudásilag meg megtanított arra hogy semmit se tudok, és ez nem változott 10 év alatt, már mégjobban semmit se tudok hiába a tapasztalat mindig van újabb és újabb.  

bznc93pf5

Gyárfás Attila

s5f8tmfv3

PSoft

Miért is lőne "szemen valakit"?[#nemtudom]

Olvasd az utánad szólókat!
© keri írja...

"egy gyerek nem hülye, tud felelősség teljesen viselkedni, csak meg kell tanítani neki."

Ilyen egyszerű a történet,fölösleges ezt a végtelenségig ragozni!

A pisztoly,egyébként nem saját ötlet,"talált cucc"
 http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Working%20Crossbow%20V1.2.dxf.dxf" TARGET=_fnew>Ha érdekel,itt megtalálod!

Béni

"Ugyanakkor egy gyerek nem hülye, tud felelősségteljesen viselkedni, csak meg kell tanítani neki. Azzal, hogy hülye biztos világban kell élnie, ahol nem tud kárt tenni magában, soha nem tanul felelősséget. " [#eljen]

Emellet érdekes tézis, miszerint a szabad fegyvertartásra nem érett a mai magyar felnőtt ember. (Az "európai" szitokszót szándékosan kerülöm hiszen ott vannak a finnek és EU-n kívül a "barbár" svájciak például ...)
És a leglehangolóbb, hogy a többség ezzel egyet is ért ...

Szalai György

Mintha felnőve már nem is emlékeznétek, hogy milyen nebulók voltatok. Ti tényleg tudtatok felelősségteljesen viselkedni? Felnőtt ismerőseim között van aki most sem tud.
Én még emlékszem egészséges, vidékiesen vásott kölyökkoromra.
Volt pár eset, mikor csak a szerencsén múlott a testi épségem, egy-kétszer az életem is.
(A szellemi épségemről ne beszéljünk. Jó?)
Volt nyilazás, csúzlizás, késdobálás, vasúton ugrálás, bebombázott alagútban csúszkálás, áramozás, stb.
A háztetőre, fára és vasúti hídra mászást nem is számítom a veszélyes helyzetek közé.
Bennem aztán nem nagyon volt felelősség érzet, mert nem kellett felelnem semmiért. Hiszen gyerek voltam és a haverjaimon kívül nem látta senki.

bznc93pf5

nem kell messzire menni,
itt a fórumon is vannak egy jó páran akik nem tudnak felnőtt létükre felnőttként viselkedni!

PSoft

Húúúbasszus!

Mind igaz,amit írsz,akár...én is írhattam volna!:)

"Én még emlékszem egészséges, vidékiesen vásott kölyökkoromra."

Én is emlékszem,(talán,jobban is,mint a múlt héten történtekre):)mindenki emlékszik!
És talán,az...unokám(unokáim)is emlékezni fognak a "vásott kölyökkorra".

Akár hogy is,de...
Itt vagy,itt vagyok én is,mint ahogy itt vannak a többiek is!

A franc essen abba a filctoll kupakba!
Ha kicserélem http://www.manutan.hu/dugos-hallasvedo-e-a-r-soft_MOD8752268.html" TARGET=_fnew>ERRE azt a nyavalyás kupakot,akkor...Jó lesz???:))
[#nevetes1][#wave]

ra8nsmk6w

Magam is szóról szóra leirhattam volna úgyanezt.Igyekeztem is óvni a fiamat, most már tudom nem vált előnyére. A nehéz helyzetek túlélésére nem jó a burokba születés. Kellenek a pofonok, szülőtől, baráttól, ellenségtől és az élettől.

000000000

Igen, a sok álomvilágban felnövő gyerek, mikor kilép az életbe, akkor rádöbben, hogy semmire se való!
És ez a szülők feladata, akik a széltől is óvták, meg álomvilágban tartották.

Szalai György

Hát jó az így is, csak élvezze a gyerek. Majd reméljük megússza a veszélyhelyzeteket Ő is, ahogy mi is megúsztuk annak idején.
A gyerek nagyon ért a bajba keveredéshez és a megúszáshoz.
Egyetértek abban az előttem szólókkal, hogy kell a baj is gazdagon az egészséges fejlődéshez. Csak aztán ott legyen egy felnőtt, mikor ki kell húzni a bajból.