Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

f6kuxbs9f

Sziasztok!
A német oldalon http://cgi.ebay.de/20-Fraeser-VHM-Werkzeug-f-CNC-u-Mini-Bohrmaschine-ok_W0QQitemZ7360545860QQcategoryZ37120QQrdZ1QQcmdZViewItem" TARGET=_fnew>ilyen  keményfém marókat ajánlanak a kivágáshoz. Ezeket használtan be lehet szerezni nyomtatott áramkörök gyártóitól. A kontúrmaráshoz használják, és adott időközönként cserélik (legalább is Németországban).
Üdv

dg8n4i8x

Ez a tuti cucc a kivágáshoz! Itthoni konkrét forrást tudsz?

f6kuxbs9f

Sziasztok!
Én is az ebayn-n vettem. A vételárhoz számolhatsz kb. 5 eurot bankköltségnek és másik 3,60-at a szállításra.
5000.- Ft alatt megvan a 20 db.
Üdv

f6kuxbs9f

Bocs, a 3,60 az Németországon belüli címre történt szállítás volt, ide valamivel több kell legyen.
Üdv

s5f8tmfv3

Szépen alakul a Tárház![#eljen]

000000000

Ebben csak azt ne értem, hogy akkor itthon hány %-os árréssel dolgoznak. Most vettem 0,3-as nyákmarót 3,17-es szárral 3800+ifa pénzért 1 azaz egy darabot. Mikor leszünk mi valaha is európában?!

000000000

Hát ha van kedvem és időm, bővítem! Esetleg ha Ti is hotzzájárultok, jobban nő!

3smbkb69

Az jó ha mailra van küldve? Van pár kép még valahol a vinyón,amit anno összeguberáltam.

000000000

Elvileg 25MB-ig jó!

Kristály Árpád

Hallihó Mindenkinek!
Új honlap! www.cnc.lap.hu
Én is regisztráltattam a cnchungary.hu nevet, sajnos még nem üzemel, de dolgozunk rajta!
Hallió!
Üdv.: Árpád

s5f8tmfv3

T. Mindenki![#felkialtas]
Egy felettébb hasznos szolgáltatás az E-bay kedvelőinek a http://www.misspelledauctions.com" TARGET=_fnew>misspelledauctions.com oldalon. A dolog lényege : ha egy termék hirdetésekor hibásan gépelik be a holmi nevét, akkor kevesen találják meg,( vagy senki ) így alacsony marad az ára. A "stepper motor" kifejezésre 11 találatot kaptam, kivétel nélkül hibásan írt hirdetések. Persze ez nem csodaszer, az eladótól nem lehet minimálár alatt vásárolni, legfeljebb csodálkozni fog hogy milyen kevés a licit :)  
Jó vásárlást![#nyes]

vthgizrff

vthgizrff

Sziasztok!
Nagyon érdekes, csak az ára biztos nem "hobby" kategoria.

Kristály Árpád

Hallihó Mindenkinek!
A CNC Talin, volt kin az asztalomon, meg lehetett tekinteni 2-db van belőle....!?
Nagyon preciz megoldás, köszörült felületen gyólyóscsapágyakon siklik (Olympus) Japán gyártmány.
Üdv.: Árpád