Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

u4vhu0en9

yhwx2ew89

000000000

Ez nagyon király[#taps]

Motoros

Kösz ez  tényleg jó és még gyors is.

000000000

Találtam egy cseh oldalt, szerintem bomba jó áraik vannak. http://www.technikbrno.cz/strojni-dily.php?stranka=1" TARGET=_fnew>ITTÉrdemes megnézni! Ott vannak a nagy felbontású fényképek és az árak is. Ha valaki peig rendelne szeretne, szívesen lefordítom, vagy meg is rendelem neki.[#taps]

Bicska

Nem teljesen értem, hogy mire vonatkoznak az árak. Csak általánosságban? Mert nincsenek méretek stb..Pl én speciel a lineáris sineket néztem, nem tudom, hogy az ár a kocsira vonatkozik vagy mire..és hogy métere annyi stb..[#wow3]

ebalint

Jó minőség, nagy választék :

http://hu.hoffmann-gmbh.de/scripts/mgrqispi.dll?" TARGET=_fnew>Marók, fúrók, stb.

000000000

Igazad van, írtam nekik, ha valami újat tudok jelentkezek. De, ha úgy veszed már egy csapágyházért nem sok pénz, még ha nincs is benne csapágy. Ja, milyen nálatok  kurz a cseh korona? Ha átszámoltam Sk-ra, nekem nagyon jó ár jott ki. Pl. egy csapágyházat legyártanál 400,-Ft-ér? Saját gépem van, de ennyi pénzért még az anyagot sem tudom megvenni.

3vv2btrhv

Szia loránt
Ha igaz amit látok hogy THK lineéris csapágy , akkor nagyon fog érdekelni mindenkit a téma csak valoban tudni kellene az árat meg a méretet .
Tibor

000000000

Most írt vissza, én az alu profilok miatt érdeklodtem. Úgy néz ki a dolog, hogy valamik használtak ezekbol a dolgokból. Kérlek írd meg a konkrét kódokat mire gondolsz és én rákérdezek. Egy kicsit lassabban megy, tegnap déltol ma délután írtak vissza. A lin.vezetékekre és csapágyházakra is rákérdeztem, ha elkuldi, kozzé teszem itt a fórumon. Ja, az alu. profilok méretei: 45x45 és 45x90.

Bicska

~kb 10-zel kell szorozni az árakat és úgy jön ki Ft-ban. Engem is a THK vezetékek (F13; F16;F18) érdekelnének, noha lehet, hogy olcsó (20-30Ft körül van náluk)nekem még mindig drága. Kérdés, hogy méteres darabok vagy 20cm-sek...Ha métere ennyi, akkor talán még bevállalnám..

e7c897sd8

Találtam egy osztrák céget, ahol válogathatunk az alu profilokból. Árakat még nem tudok. A cím:
http://www.blecha.at/hu/
Sajnos a Sz.fehérvári cég időközbel megszűnt, így oda már nem mehetünk. (pedig ott igen sok profil volt viszonylag jó árakon... :-((

000000000

Holnap megérdeklodom neked!

Bicska

000000000

Nem felejtettem el. Azt írta nekem, hogy ha munkában lesz leméri a pontos méreteket és elkuldi. Azzal is tisztában vannak, hogy így, méret nélkul nehéz, de még nem gyozték feltenni a netre. [#eljen]