Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

dtb

3D gyűjtemény, főleg 3DS formátumban:
https://archive3d.net

jani300

elektromos kerékkulcs
Erről vélemény ?
Valószínűleg bóvli , de talán működhet ...[#nemtudom]

dtb

Golyósorsó és csapágy méretek egy helyen:
PDF-Katalog Ballscrews

dtb

Szintén csapágyméretek, pdf ( THK )
Ball Screw Peripherals

Rabb Ferenc

Előbb ezt nézd végig! Aztán tippeld meg mit kapnál fele pénzért...

De lehet, hogy tévedek ezért keress róla hiteles(ebb) infót mint az ömlengő "olvasói" levelek.

jani300

Kézikocsi
Mostanában ezzel szemezek :)
A nyomatékkulcsra visszatérve .
Az általam linkelt állítólag 3,5 kiló akku nélkül .
Az ára olcsóbb kellene hogy legyen hiszen nincsen akkumulátor benne . Ezt  azonos teljesítmény melletti összehasonlításra értem .
De persze a próba döntene . Az akkusok sokat fejlődtek ,de még mindig nincsen igazán bizalmam hozzájuk .

TROMF22

Jani!
Ez a csővázas kis vászon szerkezet majdnem 3000.-Ft/kg.
A gyártónak biztosan jó, de én nem látom értékarányosnak.
Mi volt a célod a linkeléssel?
Mint helytakarékos mechanika érdekes, de hogy a strapát bírná-e kérdéses.

jani300

Hát izé ...
Nem akarom engedni hogy elvegyék a 35 éves kocsimat .
Nagyon nem akarnak vizsgára engedni vele , de  megcsinálom mert vagy húsz éve megvan .
Szinte mindenki tudja már itt hogy gyalogkakukk vagyok most .
Egy 3 napos útvonalengedélyt  már váltottam hogy kicsit megmozgassam .
Röviden ennyi ,mert kérdezted .
Nagy kutyakaki az a kocsi ,de hát ez az ára ...
Van vizsgás utánfutóm ,és van futóképes alváz is kézikocsinak . Csak kis böllenkedés volt a link , de hát ez az ára  , értéke .
Nem írom tovább mert megint le leszek tolva ...
Én soha nem panaszkodásnak szántam az írásaimat , gyűjteni sem kell hogy meg tudjak élni :)
A nyomatékkulcs az komolyan érdekel azt veszek valamilyent .

Rabb Ferenc

Miért nem értékarányos? Még sörösüveg tartó is van rajta.

fn47xk7ei

De ha már belekotyogtam a hsz.-aidba:"Ha még érvényes az Ohm törvény és néhány egyéb régi begyöpösödött szabály akkor valószínűbb, hogy a növekvő áramhoz csökkenő feszültség tartozik "- nem, itt ívfeszültségről és hegesztő áramról van szó. Például: 0 A-20 V, 100 A-24 V, 200 A-28 V, 300 A-32 V. De van erre egy egyszerű képlet is: V(ív)=20+(áram( amper érték)x 0,04).

Rabb Ferenc

Köszi a kiigazítást! Már mástól is kaptam visszajelzést hasonló tartalommal, tehát nálatok a piros pont  [#integet2]

Jozs

Hogy miknem vannak:

CarveWright

KoLa