Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Fél éve  de lehet fogy már több is jelentkezett a fórumon egy kolléga aki valami spéci nagyon pontos mérlegeléssel akart valamit válogatni  . Sajnos a nevére nem emlékszem .Ki tudja mi lett a vége a dolognak Nagyon titkolta hogy mit is akar válogatni én akkoriban valami gyógyszerre tippeltem . Lehet hogy csapágygolyó előválogatása volt a cél ?
 Ki tud új infót ?

Csuhás

Láttam a félkész válogatót. De nem gyógyszer és nem csapágygolyó volt a cél. A titok még mindig titok.

designr

hozzászólásAdixnál egyszer 15 századdal nagyobbat katam  3 féle méret volt a 400 golyóDe olyan is volt hogy 3századdal plusszos volt egy garnitúra...abból kellett volna többet venni..Ha valaki tud plusszos golyó beszerzést eggyeztessünk vagy rendeljünk nagyobb tételben..

svejk

"...kb fél órája volt nálam valaki, hogy mérjem meg a golyóját."

Akárhogy is nézem, azért ez elég magas labda! :)

svejk

Vedd fel a kapcsolatot a Szimikronnal.
Az általuk használtakból mindegyikből van nekik többféle túlméretes.

Nem megfizethetetlen, -bár nem 2 Ft darabja- csakhogy pontosan kell tudnod a méretet.
Azt meg nem könnyű megmérni, a próbálgatáshoz meg megint többféle golyó kellene, szóval 22-es csapdája.[#circling]

svejk

Ja, és Ők adnak el pár száz darabot is, nem úgy mint az Exist, hogy rendelj húszezret.

Motoros

direkt volt, hátha valaki leüti.
Viszont a történet igaz. Sejtésem volt, hogy ez talán collos, de nem érdekelt különösképpen. De fél órára rá olvasom a beírásodat, és megvilágosodok.
Ennek a véletlennek a valószinűsége nem túl nagy.
tanulság: érdemes néha benézni a fórumra. [#wow1]

PSoft

"direkt volt, hátha valaki leüti."  

Nem voltam itt...:(
Most meg már, hadd pattogjon!:)

ANTAL GÁBOR

Jó lenne ha fény kerülne a titokra . Ha már publikus lesz akkor várnám a megoldást

svejk

Rosszul emlékeztem, nem fogasléces hanem kétszeres fogasíves.
Nem szeretem tulajdonsága hogy csak kánikulában tudom használni, már 20 fokon is nagyon lomha.
Valószínű valaki anno befújta valamivel vagy csak az emulziópára jutott bele.

MAHR

Csuhás

Egy neked érdekes fórum

svejk

Ejnye basszus, ha délelőtt belinkeled most nem bactam volna el hosszú perceket a szétszedéssel, fényképezéssel, feltöltéssel, körmöléssel. :(

Büntetésből Neked adom, írd csak meg a címedet! :)
Aztán úgy mosod el ahogy akarod...

(A kiemelő bowdenje nincs meg)

Szóval a lényeg, szerintem nem különb mint az általános ezredes órák.

Egyébként a látókörömbe tartozó ezredes órák is elég vackok, még a komolyabbak márkák is. :(
Az abszolute pontosságukkal nincs baj, de nagyon nagy a hiszterézisük, némelyiké majd 1 század! is.

Csuhás

Erre aludj egyet, ha még holnap is nekem akarod adni akkor elfogadom :- )). Majd meghálálom valamivel. A linkelt fórumot egyébként csak pár perce találtam meg.

Csuhás

Hiszterézis szempontjából a mikrokátor jobb lehet, abban csak emelő és rugó van, az akár hiszterézis mentes is lehetne.

svejk

Neked adom...
ami számomra nem érték az akkor sem az, ha kiderül róla a valóság.

De ne szidj, nem csak én szedtem szét és MÉH telepről származik.