Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

Kisamotors

Nálam a vírusírtó zörgött, hogy valami nem OK vele, automatikusan törölte.  

Csuhás

Néhány pdf, egy tucat kép, és egy lementett fórum weboldal van az anyagban. Elképzelhető hogy valahol van benne egy olyan link ami mögött valami gyanús dolog lapul. Szvsz nem veszélyes. ( Ha valaki megmondja mire jelez a vírusirtó akkor kiszedem a mentett anyagból. )
A virustotal szerint 1 találat van 52 szerint tiszta.

Kisamotors

Igen, gondoltam én is, hogy a vírusírtó aggódja túl, nem arra akartam utalni, hogy vírusos dolgot linkeltél.
Bocs, ha esetleg félreérthető voltam.

Csuhás

Gond egy szál se, nem értettem félre, magam is csak többiek megnyugtatása miatt néztem meg a vírustotálon.

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Egy jó kis ötlet...
http://www.lathes.co.uk/stepperhead/index.html" TARGET=_fnew>Ötletbörze....[#worship][#integet2]

Kristály Árpád

Ugyan ott...
http://www.lathes.co.uk/page21.html" TARGET=_fnew>Szerszámgép arhívum

Kisamotors

Gyönyörű gép, még a nappalimban is lenne helye :)

Csuhás

Egyik kedvenc oldalam, minden nap megnézem került-e fel új gép.

jani300

Szép gép , érdekes megoldásokkal .
És akkor mindjárt a kérdés ...
Hogy megy át a főorsó az oszlopon ?
Vagy két darabból van az oszlop ?[#fejvakaras]

Csuhás

svager

A megoldás a negyedik oldalon.  

jani300

Köszi , így már érthető .
Érdekes az oszlop ékléce is !
Csak az első lapot néztem akkor ...

PSoft

Motoros

b@..ki nagyon ötletes.
Ilyenkor kérdem, hogy ez eddig miért nem jutott senki eszébe. Sok mérnök, csak mereszti a s..... . Közben a fülünkre ragad az ájfon.:))))

mex

Ötletes, de nem fogja kiszorítani a hagyományos mérőszalagot. Tolva nem lehet mérni, a "madzag" csak húzva ad pontos méretet, a hagyományossal meg pofonegyszerű. Több, hosszabb darab mérésekor is nyögvenyelős mindig kihúzni a madzagot, a mérőszalag bizonyos méretig öntartó, gyorsabb vele a munka.