Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

vjanos

Szívből utálom ezt az oldalt...
Lejjebb gördítesz egy képernyőnyit, azt pofátlanul kitakarja a látnivalót, hogy jelentkezz be, regisztrálj... :(

KoLa

Nálam is ez volt! nem lehet megnézni...

TROMF22

Én is így voltam vele. De a kíváncsiságom nagyobb volt, és regisztráltam.
Hihetetlen tárháza van, nem csak CNC-nek.
Építészet, design, és persze hagyományos gépszerkezetek, a barkácson túl mutató ötletek.
A rengeteg témakörből talán ötöt ki lehet választani és gyors keresésnél azok jönnek elő.
Persze van azért egy kis csavar...
Figyeli merre jársz, miket néztél meg és ez alapján időnként küld egy csokor néznivalót kéretlenül az e-mail címedre.
Talán hetente egyszer-kétszer. Valószínűleg ahogyan frissülnek a képek az érdeklődési köröd témáiban.
Utálom a rámenős reklámokat, de ez elég szolidan csinálta eddig.
Tíz ajánlott képcsoportból talán egy volt olyan,
hogy azonnal ment a kukába mert érdektelen volt számomra.  
Eddig nekem pozitív.

remrendes

A bongeszo adblock-jat ra kell engedni a regisztracios reszre.

vjanos

Nekem nem kezdett vele semmit :(  
Telefonon meg pláne...

vjanos

Beregeltem...
Ki volt az az állat, aki kitalálta, hogy pontosan öt kategóriát kell választani az elején, se többet se kevesebbet :)

Nézegetem, eddig ugyanazok jönnek szembe, mint a google képkeresőn.

TROMF22

Valóban sok képnél megjelenik a logójuk, ha csak általánosan keresel a google képkeresőin.
Engem viszont a célirányos gyűjteményei elvezettek olyan képcsoportokhoz is, (pl. fa és acél épületszerkezetek kombinált csomóponti konstrukciói)amire csak úgy általános keresővel nem kerestem volna. Elsősorban azért, mert nem is gondoltam, hogy ennek ekkora, kész projekteket dokumentáló képtára van.

Kristály Árpád

Nekem semmi gondom vele...
Regisztráltam mint annyi helyre...
Gyorsabb a keresés mint beírogatni a gogliba...
Persze akinek nem inge  és csak segíteni akartam
[#rinya][#rinya][#nemtudom][#integet2]

Karácsony Sándor

Nekem sincs semmi gondom vele.Találtam olyan cnc -s ötletet amit kerestem és ott leltem meg.Nem kötelező használni. Szerintem is oké.

vjanos

Bennem van a hiba! [#integet2]

Kristály Árpád

NO...NO!

Én ilyen nem írtam...Kinek a Pap kinek....[#worship][#worship][#worship][#integet2]

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!

Laser info dömping...
http://www.repairfaq.org/sam/laserdio.htm" TARGET=_fnew>Laser Biblia.... 126-oldal!!!

Kristály Árpád

Halihó Mindenkinek!  

Laser info dömping... http://donklipstein.com/laserdio.htm" TARGET=_fnew>NR 02 Laser Biblia...

eymcv9wt

Nem kell regisztrálni, de akkor macerás, viszont van megoldás.

Ha google chrome-et használsz tudsz ellene tenni.
Bár minden az ő weboldalukra irányított hivatkozásra kattintva el kell végezni mindig az eltávolítást.
Mivel ez helyi gépen történő szerkesztés, nem a szerveren.

Nyomj a billentyűzeted jobb oldalán a  ctrl+shift+I kombiNÁCIóra és szerkesztheted az oldalt. Törölheted a nem kívánt részt.  
Az így megjelent ablakrészben bal felső sarokban egy nyílra katt. Ezzel aktiválod a kijelölését az egyes rétegnek, ahol a nem kívánt részt törölni akarod vagy szerkeszteni(mimásolni stb), rákattintasz a sötétített felületre majd a kódban egérmutatóval kiválasztod a kijelölt kódrészt, rákatt. hogy biztos legyen a kijelölés és nyomsz delete gombot a billentyűzeten.  
A kijelölt részt törölve eltűnik a kódsor is.
szükség esetén ismételd meg az előző műveleteket.

Ez egészed addig így marad míg az oldalt nem frissíted (F5 vagy a míg nincs újrahívva automatikusan egy időzítővel az oldalfrissítés), vagy nem kérsz új lapot akár egy másik ablakban vagy fülön azon a weboldalon. pl. hogy a hivatkozásokat akarsz megnézni, vagy kéred, hogy ez jobb kattintással a megjelent menüben, hogy ne arra töltse a hivatkozást be ami jelenleg nézel, és vagy új fülön vagy ablakban jelenítse meg.

Ezek esetében is ugyan úgy el kell végezni a törlést,  mint a már ismertetett módon, hiszen újrahívja azt a működést a forráskód, de egyszerű oldal frissítéskor is.
http://hobbycnc.bplaced.net/chrome.png" border=0>

KBalázs

Ez a bevált módszer nálam is, de lehet sokan nem ismerik. [#eljen]