Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

PSoft

Ahahh!

Értem én...
Szóval,...körtüzet,nem lehet körmenettel orvosolni!!!:))

000000000

10 évig Szergejen jártam de a fődinamónak nálam illetve a környezetemben ritkán volt baja pedig szép szivárványszínü volt a kollektor.Alapból gyárilag 1400 kw-os fődinamó a vizellenálláson 1260 kw teljesítményre volt beszabályozva.Ezzel kimélték a fődinamót illetve a Tc.meghajtómotorokat és a dízelmotort sem folytotta meg.Bár előfordult hogy csak 1000-1100 kw leadását tudták beállítani mert nem bírt többet a dieselmotor.

svejk

Mindenki más orvosságra esküdött.
Volt aki a habkőre, volt aki csak festegette, volt aki kefélte, mikázta én meg ha megtudtam az ilyen hibát akkor elmentem szabira. :)

000000000

Itt van ez a nagyon jó szemléltető videó amit Vasas feldobott.  
Ezen aztán látni mi a különbség egy nyílt és egy zárt hurkú vezérlésen !
Még a hangja is 1000x jobb a visszacsatolt rendszernek a többi előnyről már nem is beszélve !
Úgy látszik mindenkinek elakadt tőle a szava mert nem sok hozzászólás van.

Kristály Árpád

Egy KIS érdekesség a szó szoros értelmében....http://napiotthon.hu/cikk/8.2206/A-vilag-legkisebb-kazanja-mar-kaphato" TARGET=_fnew>Mini gázkazán! ITTHON KAPHATÓ...

000000000

Most zajlik a beüzemelése a 2 tonnás CNC-nek.
8Nm-es encoderes 2 fázisú léptetőmotoros hajtás van felrakva. Direkt hajtás, 5mm orsóemelkedés.  12000mm/min sebesség és 5000mm/s2 gyorsításnál járok (még nincs a teljes behangolás megcsinálva). Már szinte félek attól a tömegtől ami rohangál. Még nincs végállás kapcsoló, de nem tudom mennyi utat engedjek neki, hogy ne törjön-zúzzon ha valami gebasz van.

000000000

Szabad megtudni milyen vezérlő a lelke a rendszernek ?

000000000

HBS-80.8.2 (Klavio-tól)

000000000

Át kellene dobni a témát a léptető topikba , és írhatnál egy pár szót erről a léptetős BLDC szervóról ott.

000000000

Az "elakad a szava" dologhoz akartam szólni, mert én meg nem merem még a végállás kapcsolóra teljes sebességgel ezt a tömeget ráengedni.

000000000

Ok , értem!
Viszont én meg a vezérló szolgáltatásaira lennék kíváncsi hogy megéri az a plusz 15000 Forintot amennyivel több mint egy MSDD.
Ezt kellene kivesézni a léptető topikban.  

000000000

Kristály Árpád

[#eljen][#eljen][#eljen]

Vetesi75