Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

svejk

V.Bodi könyveivel nincs kedved foglalkozni?

Csuhás

Miről is volna szó? Szkennelésre nincs időm, csak a neten szoktam keresgélni, illetve tőletek kapok könyveket. Ha ezek már elektronikus formában vannak akkor örömmel megosztom őket.

svejk

Akkor tárgytalan.
Azt hittem Te szkenneled a doksikat.

lari

xg2w6ib9x

Halihó Csuhás Mester !
Van egy kis probléma a fogaskerekes könyv letöltésével.
Mivel meghaladja a 200 Mbyte-ot csak Prémium letöltéssel lehetne letölteni.
Ha megoldható lenne, hogy két részletben kerüljön fel, az talán segíthetne ezen.
Külön köszönet az eddigi fáradozásaidért is, amit a köz javára tettél szakirodalom témában.
Üdv: István

000000000

Ingyenes helyre nem tudod felrakni?  

Csuhás

Elnézést kérek, úgy emlékeztem hogy 500Mb a limit.
Ma felrakom két részletben hogy ingyenesen letölthető legyen illetve átnézem hogy van-e más könyvvel ilyen gond.

xg2w6ib9x

r2u4n063m

Másik könyvvel szerintem nem lesz, az elmúlt időszakban letöltöttem mindent :)

e7c897sd8

Ugye nem is kell leírnom, hogy egy "ismeretlen" számítógépen fogod tárolni a privát dolgaidat!! [#hawaii]

Adatbiztonság....

xfg6v697j

Hát igen.
Ez is egy jó módja az adatszerzésnek/lopásnak,méghozzá önkéntes alapon.
Ezzel az erővel,bárkinek odaadhatná a pendrivját,akivel összetalálkozik az utcán,hogy őrizze meg.

lari

Igen igen..... Utána nekem is ez jutott az eszembe....

000000000

Titkositani kell ami saját vagy privát ha ilyen helyekre teszed vagy mented......
corbian fee

000000000

Nem kell premium simán letölthetö ....