Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

svejk

Szép munka, jól dokumentálva! [#eljen]

svejk

Ja, és a legfontosabb, hogy önzetlenül szabadon elérhetővé tetted!![#worship]

Béni

Remélem, sokan nem riadnak el a regisztrációtól. Sokat dolgoztam (és tanultam) vele, mivel csak egy kontár vagyok.
Viszont az adott feladatra egy rugalmas, jól és egyszerűen használható eszköz kerekedett/kerekedik belőle.
Örülnék, ha minél többen kipróbálnák és véleményeznék.

KoLa

Szia Béni! nagyon jó a progid![#eljen]
Megnéztem a képeket és az egyiken a szerszámbeállításnál úgy van megadva hogy "T1 H1" én a leírásokból az 1-s szerszámnak mindíg T0101-t írok vagy T3232 ez a Mach-ban a 32-s kést jelenti a 32-s eltolásokkal elvileg!
Próbáltam a háromjegyűeket, de nem tudta értelmezni, ez a megoldás?

43pbwjg8s

Nézd csak Zoli!
Itt az elv:
http://www.youtube.com/watch?v=L5AzbDJ7KYI&feature=related" TARGET=_fnew>4szög lik

és ilyen élőben:

http://www.youtube.com/watch?v=USQFI9IQ2jo" TARGET=_fnew>farigcsa

000000000

viszont a regisztrácio nem müködik!
vagy nem automatikus?

Béni

A Mach eszterga és maró része más szintaktikát használ a szerszámhívásra.
T0101 - eszterga
T1 H1 - maró

Én legalábbis így tudom.
Viszont az egyszerű szöveges posztprocesszor szerkesztésével úgy állítod be, ahogy neked tetszik.
A háromjegyű (99 feletti) szerszámszámokat valamikor próbáltam, úgy rémlik, nem sikerült megetetni vele.

Béni

Nem automatikus. Olyat én nem tudok.  [#nemtudom]

sasi

http://www.youtube.com/watch?v=nXJytxGDIiw&feature=uploademail" TARGET=_fnew>"Hogyan kell pénzt csinálni a zuhanó piacból? "
  [#rolleyes]

000000000

Gratulálok a program elkészítéséhez!  
Különösen azért is, mert ennek megalkotása neked sokkal nagyobb erőfeszítést igényelt, mint annak aki ezt tanulta, ezzel foglalkozik. Már, csak hab a tortán, hogy mindezt odaadod egy regisztrációért.

Többszöri siránkozásom, hogy valaki írja már meg ezt a programot, nem talált célba. Egyszer csak fogékony lettél rá. Pénzért, kértem a megírását, a fórumon, amit neked is felajánlottam. Te, az érte való fizetést visszautasítottad.  
Mégis, maximállisan az instrukcióm szerinti működést tetted bele. Ahogyan én, a gyakorlat alapján elvártam tőle, azt látom viszont.  
Mindezt, meg spékelted, egy korrekt tálalással, egy ennek készített weblapon.

Többszörös az örömem. Könnyebbé válik a munkám. Részese lehettem, kicsit, a fejlesztésnek. Nem utólsó sorban, hogy közöttünk vagy te is a fórumon, sokunk segítésére

PSoft

Szerettem volna regisztrálni,és a progit kipróbálni,úgy ahogy leírtad.

De,....a szolgáltató(m) azt mondja,hogy a megadott cím érvénytelen(dotg_reg@zoho.com ).

Mit nem csinálok jól? [#nemtudom]

Béni

Miki2

Szia Béni !
Én is erre a címre küldtem egy reg. kérést.
Köszönöm.

Béni

Már ment(ek) is a válasz(ok).

PSoft

Meg is van,köszi.:)