Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

9b6n3fn2n

Ez berosszás! Nagyon jó! Igaz nem szívesen fognám be a szerszámot a gépembe. Ez az excentrikus mozgás nem az én gépemhez van kitalálva. Bár lehet, hogy egy bizonyos fotdulaton túl már nem rázná szét a gépet.

besirkyjh

Szia  

Befoghatod nyugodtan mert a foörsoja mozog a szög pályáján nem a maroszár , nálad ez csak kört csinálna .

s5f8tmfv3

Hasonlót néha én is csinálok: csigafúró plusz kézifúrógép lemezbe, leginkább hátomszögletű lesz a furat de nem kör az biztos :)

besirkyjh

Te tudsz 3 szöget én tudok ugyan azzal a modszerrel öt szöget a kinaiak meg 4 szöget .
Tud valaki kört is ? :)

000000000

Nekem is csak lemez-fúróval sikerül vékony lemezbe.

u3xrz0cut

[#smile][#eljen]

svejk

Az az un. K-profil.
Érdekessége hogy tolómérővel megmérve minden irányban egyforma az átmérője, mégsem kör.

hostya

Háromélű csigafúróval lehet négyszöget is lemezbe, pedig még elő fúrás is volt.
Legalábbis nekem sikerült, pedig nem vagyok kínai...[#wave]

besirkyjh

Ezt megszeretném tanulni .Mi a titka :)

000000000

rögzitetlen munkadarabnál nagy siker lesz....

besirkyjh

Akkor tulajdonképpen nem kel hozzá cnc csak egy kézben tartott ( esetleg egy kombinált fogoval )munkadarab és már megy is ? Akkor ez is csak vakitás ? :))

hostya

ÁÁÁ...
Én csak csinálni tudom, tanítani nem.
Meg különben is.. a titok az titok! [#confused][#vigyor2]

hostya

Hát persze, nekem is csak olyan 'négyszögű' lett a furat a háromélűvel, mint neked a kétélűvel a 'három-ötszögű'...[#circling]

Béni

Április óta Danibá közreműködésével fejlesztgetek egy programot, amely Bitmap alapján raszteres gravírozáshoz, karcoláshoz készít G-kódot. (Hasonló elven, mint MasterGy bmpgrav programja.)
Most vált publikussá. Aki kedvet érez a kipróbálására, használatára,  
az látogassa meg a HONLAPOT! [#eplus2][#nyes][#eplus2]
http://dotg.weebly.com/" TARGET=_fnew>DotG

000000000

jo csillag imbusz gyártási teknologia!:)