Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

sziasztok!

Keresek T5-ös 390mm körüli hosszba 25mm szélességbe fogazott szíjat.

xsugix

Gázpalack témához: Aki látogatja keleti szomszédainkat olcsó üzemanyag beszerzés céljából, vigye a PB palackot is.. 2500Ft a töltés. Szabolcsiak előnyben.. :)

guliver83

Ez így van !
Főleg ha nem állít meg a rendőrbácsi!

ajpwg6jrn

POM anyagot táblában (2cm vastag) illetve hengerelve (40mm átmérő) hol érdemes beszerezni. (Helyileg Budapesten vagyok.)

ajpwg6jrn

Akkor mégegyszer, mivel kérdés akart lenni: POM anyagot táblában (2cm vastag) illetve hengerelve (40mm átmérő) hol érdemes beszerezni? (Helyileg Budapesten vagyok.)

Sz.József

xg2w6ib9x

guliver83

"""xsugix"" Gondolom Ukrajnára gondol hogy ott kellene megtölteni a palackot. Ha igen akkor megkérdezi mennyi pénz van nálad :)

guliver83

Én itt vettem régebben ezt a céget találtam ami olcsóbb is volt és méretre is vágtak.
http://www.quattroplast.hu/ceginfo" TARGET=_fnew>Link

xg2w6ib9x

Ja, hogy a baksisra gondoltál.
Lehet, hogy még úgy is olcsóbb mint itthon...

svejk

guliver83

Mivel nem lehet autóban gázpalackot szállítani így nem hiszem hogy örülne neki a rendőr.
És ha fog fizetni neki egy pár ezer Ft akkor meg nem hiszem hogy egéri kimenni annyiért.

De ha kimész és van Gázos autód akkor áthozod abban és nem kell palack! :)

xg2w6ib9x

Nem szabad gázpalackot szállítani autóban ?
És akkor hogy jut el egy háztartási PB palack a gázcsere telepről a felhasználó otthonába ?
Meglepődnék, ha ez így lenne...

guliver83

Egy kicsit másképp vannak a dolgok mint itt.
Például úgy jut el, hogy havonta egyszer megy a gázos autó és viszi a palackot és cseréled.

xg2w6ib9x