Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

zozo

A 11kg BP palackról lehet frankón tölteni a kisebbeket :)  Kár megszabadulni tőle.  

xg2w6ib9x

Nos, ma délelőtt meglátogattam a Kroweld-éket.
Náluk sem olyan egyszerű azért a palack csere.
Sejtettem, hogy nem lesz az olyan sima ügy.
Ott kellett hagynom mindkét Co palackot és majd januárban eldől, hogy lesz-e valami megoldás.  
Talán annyiból jobb a helyzet, hogy csak Diósdra kellett átmennem és nem az illatos úti Linde központba.
Majd beszámolok, ha lesz valami fejlemény.

VighLajos

[#taps]
Van három db 11 kg-os és egy 23 kg-os palackom.
Gyakran cserélődnek a Szabolcs által felsorolt tevékenységek következtében.
Nem vonták ki, sőt a rezsidíjcsökkentésbe is bevonták.
[#eljen]

Révész Richárd

Ez a hosszú átfutás csak az ünnepek miatt van, máskor 1-2 nap.
Remélem sikerrel jársz.

xg2w6ib9x

Nyomáspróbát kell csinálni mindenképpen, csak az a kérdés, hogy a csere palackok szállítója az üzlet érdekében vállalja-e palack nyomáspróbáját, vagy lepattint.
Természetesen ha vállalják a nyomáspróbáztatást az is az én költségem lesz a töltet árán felül +8e/palack.
Én is remélem, hogy lesz valami eredmény...

xg2w6ib9x

Nos, ahogy ígértem beszámolok a palack cserés történetről.
A diósdi illetőségű Kroweld Kft. ma korrekt módon megoldotta a régi Co2 palackjaim cseréjét.
Ezúton is köszönet nekik, meg Révész Ricsi-nek a hasznos tippért !
Kaptam két teli Co2 palackot (amiből az egyik hamarosan eladó lesz, mivel nekem 1 db elég)és további jó hír, hogy a legközelebbi cserénél már simán fog menni a töltés/csere, nem fognak szórakozni, hogy mennyi idős a palack stb. Rajta a lindés vonalkód.
Most már csak azt nem értem, hogy a két korábbi cég (a gázfutár és a Coopteam) miért nem tudta ugyanezt megtenni hiszen ők is szerződött partnerei a Lindének.
Tény, hogy palack felülvizsgálatáért fizetnem kellett, de ezt ugyanúgy kifizettem volna az említett két cég esetében is, ha lehetőséget adnak rá és nem utasítanak el egyből.

Kristály Árpád

Halihó GB35!

Bocs, de mennyi volt a felülvizsgálatért fizetett összeg?

Kösz a választ

Üdv.: Árpád

Révész Richárd

xg2w6ib9x

Halihó !
kb. Hétezer... egynéhányszáz forint+áfa/palack.

De így is megérte, mert egyébként ha nekem kellett volna intéznem, az sokkal költségesebb lett volna.
Ilyen esetben el kellene vinnem a palackokat a XXIII kerületbe, ahol megvizsgálnák, természetesen nem azonnal, így kell még egy út, mikor elhozom a palackokat. Az is lehet, hogy nem megy át a vizsgán a palack, akkor egyrészt ugrik a palack, másrészt a vizsgálati díjat akkor is ki kell fizetni, ami kb. ennyi lenne lenne úgy is, mint amit most fizettem.
Ha megfelel a palack, akkor még mindig esélyes, hogy a szelepet is le kell cserélni. El kell menni Budaörsre a CGE kft-hez és venni kell új szelepet (ennek meg sem mertem kérdezni az árát).
Szóval mindent összevetve, nagyon barátságos volt ez így.

Virbo

xg2w6ib9x

Holnap csinálok róla egy fotót méretekkel és átküldöm pm-ben.