Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

000000000

Szerintem azzal nincs ilyen gond, még nem próbáltam.

000000000

mert ha lenne,akkor nem gyűjtöm feleslegesen!:))

000000000

Alunál az oxiddal van a promléma. Gyűtsd szorgalmasan a hulladékot, mához egy hétre már a saját kohódban olvasztod a reliefnek valót.

j3rx6bsjd

Nagy kár,nehéz manapság elsózni,van vagy 20 zsák forgács,gondoltam kezdek vele valamit.De 50 százalék hasznosulással nem biztos,hogy megéri.

000000000

hát van már jo sok,és nagy vágyam hogy tudjak is önteni belüőle,mert relifem az van böven,és még kiönteni valo is!én olyxan régi lámpákhoz gondoltam önteni elemeket!:))

000000000

Szerintem sem, én kiöntöttem a kukába.

000000000

Majd meglátod Komám, milyen jó és izgalmas szórakozás az öntés. Az elsö alu, bronz, vas öntésemet sosem felejtem el.

000000000

én tudom milyen az,de az gyári körűlmény volt,és nem az igazi!igazi a saját öntö minta lesz!!!!és ugy önteni!!!!:)))

s7manbs8

Tervezhetnél valami normális papucs mintát, unom már a kínaiakat, amik pár hét után szétszakadnak, kicsit csináld vastagabbra azokon a helyeken, ahol elszakadnak.

3vv2btrhv

Debrecembe viszek szilikon negativokat .

279nwbpsa

Gondolj bele!KisKZ elkészíti a mintát,Vbody pedig kiönti bronzból.Tartós darab lehete. :)[#vigyor2]

s7manbs8

Persze, meg lehetne csinálni sokat belőle, jó magyar papucs.:)

43pbwjg8s

már eldöntöttem, hogy valami kis alkatrészt tervezek, serszámostulk mindenestől.  
Valaki kimarná a magszekrényeket, és Bodi kiöntené.
Csak hogy egyszer végigmenjünk egy ilyenen az elejétől kezdve.

s7manbs8

A gyárba csináltál már olyat nem ? Csak azt nem te öntöd gondolom.