Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hát me össze vissza elvesztetted a fonalat.... :)

Motoros

Mert valószinűleg pont akkor néztem amikor már kijavítottad, és nem értettem, hogy hol a hiba.

4um5b65d

Akkor 2 dolog amit nem szeret a böngésződ:

Az egyik amit rferi említett, hogy a kommentek közepéről szedjem ki a kötőjeleket és helyettesítsem mással.  
Ezt tök véletlenül megtaláltam egy specifikációban is, hogy ez tilos. (eddig erről nem hallottam)

A másik, ami a furcsa töredezett képet eredményezte az az, ha a sor végén ott marad egy tabulátor.
Ez viszont a böngésző hibája, mivel nem tekinthetné másnak, mint 8db üres karakternek.

4um5b65d

Kétszer javítottam. Mindig kell nyomni egy frissítést. De sokszor megszívatott már. :)

Motoros

Előfordulhat, hogy nem csak az én böngészőm akadt ki...csak nem szóltak, hanem gondolták: milyen esztergályos lehet ez ha még egy ócska html-t sem tudott  összeütni? És már szörföltek is tovább!! :(((

Na de legalább mostmár tudjuk mi volt a hiba.!
Egyébként másik böngészőn is megnéztem (Seamonkey és Composer) és ott sem volt jó.

Motoros

Egyébként az a jó a kézzel írt html-ben hogy tiszta a kód és nincs tele kismillió generált szeméttel. Ez akkor nagyon hasznos,ha ki kell tisztítani valami kártékony linktől..mert rögtön látszik mi nem oda való. Az fw-nél már volt ilyenem.

xfg6v697j

A beszólok rovatban a beírások sorai furcsán vannak tördelve/elválasztva ha az elválasztott szavak egésze új sorban lenne szebb lenne.
'tehát a szóközöknél lenne soremelés, és nem a szavakban'

4um5b65d

Köszönöm az infót, de abban nem tudok változtatni, mivel az nem saját termés.  
Egy hivatalos vendégkönyv szolgáltató oldala van ilyenkor meghívva, mikor belépsz.
Csak egy-két apróbb személyre szabási lehetőség van megadva.

4um5b65d

Igen, én is szeretem az átlátható dolgokat.
1 hete rápróbálkoztam egy weblapszerkesztőre, de amit az csinált a kóddal az förtelmes volt. Marad a kézi módszer, főleg, hogy hamarosan rendben lesz minden.

A google statisztikákat figyelve, szerencsére nem jönnek fel sokan ezekkel a ritka böngészőkkel.

4um5b65d

Most néztem rá a "beszólok"-ra és érdekes módon nekem a szóközőknél tördeli.

sasi

Bocs, csak most olvastam a kérdésed.
A krétával hidegen is lehet a tárgyra jelzést felvinni, de kb. 70 fok fölött könnyebb, mert ott már olvad.  
 A zsírkréta színe a dobozon jobboldalt lévő táblázat szerint változik, ha a tárgy eléri az adott kréta hőmérsékletét. Feltűnő a színváltozás, pl. a 120 fokos fehérről középkékre változik, ezért kényelmesen használható.

000000000

Na akkor én is "beszólok".:) Tessék szíves már átmenni a HTML szerencsétlenkedéseddel a segítség béna vagyok ...  topikba.  
Az utóbbi 30-40 beírásnak ugyanis nem sok köze van az esztergáláshoz.

4um5b65d

Böngésző használati arányok

1.Firefox       62,73%    
2.Explorer      15,22%    
3.Chrome         9,45%    
4.Opera          6,82%    
5.Mozilla        1,84%    
6.SeaMonkey      1,57%    
7.Android        0,52%    
8.Galeon         0,52%    
9.Konqueror      0,52%    
10.Safari        0,52%    
11.Netscape      0,26%

4um5b65d

Na de Tibor, hát érted, kezdőkért is dolgozom :)

xfg6v697j