Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

besirkyjh

Maximális köszönet a sok sok letölthetö anyagért!!  

Meiszter és forgácsolo köszönet még egyszer !!

[#worship][#eljen]

6fabbzvm

Ismét köszönöm a munkád![#eljen][#worship][#taps][#integet2]

u3xrz0cut

000000000

FREE 10GB
letöltési idő limi nincs !
egyszerü fájl meg osztás.

www.idrivesync.com

[#felkialtas]

000000000

Éves előfizetésem van a Data.hu-n, évek óta.
Akinek ez nem tetszik, nem kötelező!

RogerCo

besirkyjh

Szia  

Biztos jo ez is , de én össze kötöm a kellemest a hasznossal :)

Ha kicsi a file mérete akkor megyek a segitség béna vagyok vagy más hasonlo topickba , ha jo nagy a file akkor legalább van egy kis idöm olvasni a hatvani topickot is , igy végzek mindennel mire kész a letöltés :)

Béni

Épp a napokban kerestem a Dropbox-on kívül hasonló megoldást.
Kipróbálom, köszönöm!

bznc93pf5

szükségem lenne egy kis infóra.
a munkadarab élét szeretném megmunkálni hogyan tudnék Gkódot készíteni?, a furatkészítés az megy,
 marást, gravírozást vagy akár relief megmunkálásra gondoltam, 90fokos derékszöghajtásom van az nem gond csak a program készítés, erre van valakinek már kipróbált ötlete ami működik?
az hogy az anyagot fordítsam el az nem jó mert az anyag 120cm széles ha elfordítom akkor az ugye 120cm magas lesz ami nem fér a gép alá, a másik ha pedig egy kör alakú palástra szeretném azt sem lehet elforgatni mert ahhoz meg egy forgató kell ami van de az anyag mérte miatt az sem megoldható így, tehát marad az élmegmunkálás.