Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

garázsvásár, kiárúsítás, kótya vetye ócskavastelep vagy mi?

Indította Motoros, Ma - 16:32

Előző téma - Következő téma

Motoros

Sajnos az utóbbi időben nemigen rendezünk talikat, és az idősebb korosztály (én is) sokszor már nem tud mit kezdeni a sok összegyűlt cnc témakörbe való elektronikai mechanikai kacatjaival.
Csak egy példa: vettem valamit valamikor régen ...nagy tervekkel...aztán nem lett semmi belőle.
Mivel megcsappant az építkező kedv ezért  a piactéren még az akkori régi árában sem biztos, hogy meg tudok szabadulni tőle,  ráadásúl a pactéri felrakosgatás macerás időigényes.
Ha vasanyagból vagy egyébből (alu réz stb) van a portéka akkor mehet a méhtelepre napi kilós áron.
Gondoltam jó lenne tartani amolyan garázsvásár félét, de ez sem egyszerű mert  a mai üzemanyag árak miatt csak a környékbeliekre számíthatok ha sikerül időpontot egyeztetni.

Az árképzés is sajnos adott, nehéz találni olyat akinek pont az kell ami nekem van..és reális áron megvenné.
Azaz marad az a megoldás hogy nagyon alkalmi áron megszabadúlni tőle...így esetleg az is megveszi akinek pont most nem kell, de  majd csak jó lesz valamire :BOW
Nem igazán látok megoldást a problémámra... kérdésem tehát az:
Mi lesz a sorsa ezeknek a használható, értékkel bíró de per pillanat eladhatatlan dolgainknak.
????

vadember

A nagyobb része megy az ócskavas telepre. Lehet, és kell is miatta szomorkoni, de a helyzeten nem fog változtatni.

onagy

Úgy vagyok ezzel, hogy én is értékként tekintek sokmindenre, amim van, ha másért nem, akkor azért, mert akitől kaptam, azt az embert nagyra értékelem, vagy már nincs közöttünk. Sokan ezt eszmei értéknek neveznék, én csak egyszerűen kötődöm hozzá. Ha ajándékba adhatnám valakinek, aki nem azonnal ócskavastelepre vinné, már az is elég lenne.
Próbálkoztam azzal, hogy elcserélném valami másra, ami érdekes, vagy nekem esetleg nincs, de ennek se volt sok foganatja.
Való igaz, hogy vannak dolgok, amit el kell engedni, ha ócskavast telepre is kerül, akkor is. Én azért inkább elajándékozom a környezetemben lévőknek, nem nézem a réz vagy alu árát, nem kell mindent forintban mérni.
O.

borvendeg

En a gyűjtögető státuszban vagyok. Sajnos a helyem korlátozott. Sok hirdetest nezegetek. Sajnos a jó fotó sokat számít. Javaslom sok fotó kesziteset akár a fotokra rairva az arakat hogy ha tomeges hirdetest tesztek fel gyorsan vegig lehessen nézni. Sajnos mikor valaki csak egy cikkszamot ír nincs időm kiguglizni mi az. Szóval a szem eszik először. Sajnos mikor csak egy roskadozó polc van lefotozva arrol sem nagyon lehet válogatni. Végig kell fotozni a termekeket.
Olyan nincs hogy nem fér be!