Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

kétféle vastagságból készült, , ami az asztallap tetején van az 18mm MDF, ott a kerekítést is a CNC csinálta, és én kézzel fordítottam át az anyagot, az asztallap 25mm vastag azt is a CNC kerekítette de annál nem lett átfordítva az anyag, a lábai és az összekötő 25mm MDF annál kézi felső maróval törtem le az éleit 45fokban, ami az asztallapon lévő polcot illeti az csak össze van dugva mint egy puzzle, csak a kész polc van az asztallaphoz csavarozva.

cu05ic9nw

bznc93pf5

bznc93pf5

akkor nézd meg ezt , ill. nézze meg mindenki aki szereti az érdekes fából készült dolgokat
http://www.smartegg.eu/Werkfilm.html" TARGET=_fnew>fajáték

bznc93pf5

frankó lett a Honlap!![#worship]

7d8pdkmcf

Ez gyönyörű! Gratulálok![#taps]

000000000

A rohadék egér símán átment az egérfogón!
Nem semmi!

bznc93pf5

bznc93pf5

látom gyorsan megtaláltad a lényedet!![#circling]

bznc93pf5

megnéztem megint a videót, és én úgy látom az egérfogó nincs is beélesítve[#wow1]

000000000

VViktor

Sziasztok. Mai termés: http://hobbymaro.puhasoft.hu/Viktor/Munkaim/hordo.JPG" TARGET=_fnew>Hordó
Méret: 180X180X10
Munkaidő: 4,5 óra
Tű: Csiki féle 20fokos
Fa: Akác.

bznc93pf5

kicsit nagy a stepover vagy a géped pontatlan? sok helyen csíkos, vagy volt nagyolás és az mélyebb lenne mint a simítás?, mivel készíted a G kódot?
ha a szöveget is utólag marnád bele sokkal élesebb lenne, az Aspire-nek van bemutató filmje hogyan lehet az egészet kivitelezni, lehet hogy érdemes lenne megnézned, egyébként ekkora mérethez én soknak találom a 4,5 órát, ráadásul még csíkos is marad ami azt jelenti hogy még kisebbre kellene venni a lépéstávolságot akkor pedig az idő még tovább nő, a géped nem tud gyorsabban menni, egyáltalán mennyi a munka közbeni sebessége?
ha lehet nemártana növelni, apró fogásoknál szerintem bírnia kellene.

VViktor

Nem nagy a stepoverem,csak a főorsóm üt :S
Ac-vel készült.1000mm/sec-el ment a marás.Sajna nem tökéletes  minden nálam így ez van ennek is örülök :)

bznc93pf5