Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

robokacsa

ez is a hobby gépeid valamelyikével készült?
nagyvagy

4um5b65d

Eddig úgy tudta a régészet tudománya, hogy a klímaváltozás miatt haltak ki az őslények, erre most meg kiderül, hogy a cigi okozta a kihalást. Jól látszik a megkövesedett (megvasasodott) fosszíliákon.  
[#buck]

000000000

Gyermekkoromban a Frédi-Béni rajzfilmből tudtam hogy a dínók a kőkorszakban éltek, most meg szembesülnöm kell hogy a fémkorszakban és ha jól látom már voltak szilikon beültetéseik.

bznc93pf5

közeleg az iskolakezdés,  
készül az íróasztal,
egy jó kis CNC munka, na meg a festés sem lesz semmi

http://san-furniture.com/ordered/1660/pic/cnc/ka002.jpg" border=0>

http://san-furniture.com/ordered/1660/pic/cnc/ka008.jpg" border=0>

Szedlay Pál

Gyönyörű dolgokat készítesz fából!!!!
Te ezt hobbyból teszed vagy ez a hivatásod.
A gépedet Te készítetted vagy vetted?
Ez a reklám helye vízjeles fotóval?

bznc93pf5

szia.
a hivatásom asztalos lenne de már mindennel foglalkozom, több műhelyem is van de ami a képen látható műhelyben készül ez most már egy pár hónapja csak a hobbié, a gépemet vettem, a vízjel az azért van mert több helyen is szerepel a kép, a weboldalaimon és ott a képlopás miatt, mert már találkoztam a képeimmel más weboldalakon ahol is sajátként tüntetik fel.

Szedlay Pál

És most mond meg őszintén hobbyból mit csinálsz egy ilyen asztallal?
És gyalázat, hogy már ilyen fotókat is lopnak!

bznc93pf5

a lányom kezdi az iskolát és neki lesz az asztal, korábban csináltam autós ágyat, azt láttam egy Magyar asztalos weboldalán, kíváncsiságból felhívtam és közölte hogy ő maga készítette és hogy bármikor csinál nekem ugyan olyat akár más színből is,  érdekes még az hogy az ára kb 30%-al több mint amennyiért én itt csinálom, pedig itt másak a bérek, árak mint Magyarországon.

Szedlay Pál

Már értem!
A gyönyörű lányodat fiatalabbnak láttam, nem gondoltam, hogy már iskolába megy.
Örülök a Magyar kollégád sikerének, aki a mai helyzetben drágábban tudja adni a termékei hazai viszonyok között mind te odakint.

bznc93pf5

a lányom 4 éves, itt már a 4 évesek kezdik az 1 osztályt,

sajnos ahogy én látom nincs egyedül, más egyre több dolog kerül Magyarországon többe mint itt nálunk, amikor én kijöttem 1 tábla MDF annyiba került itt mint Magyarban kettő, most fordítva van, persze nem mindennél van így de érdemes vásárlás előtt körbenézni.

u3xrz0cut

sanyi84

Lassan már fa sincs itthon. Csináltass egyet és kérd meg fotózza le, na az az ő fényképe... Amikor duplájára emelkedik az alapanyag az nem igazán jó dolog. Én csak hobbiból csinálom de azért érintett rendesen.

robokacsa

ügyes kis asztal!!!
azt szeretném megérdeklődni, hogy az élek lekerekítése, az kézi megmunkálással van???
köszönettel :  Imi

h3wc53s

Szia!
Gratulálok, tényleg nagyon szépek lettek, ha hangjuk és a fogás is olyan rajtuk, mint a gyári "tesojuknál", akkor tényleg nagyot alkottál.
Én fiatalabb koromban (olyan 25-30 éve)csináltam pár gitárt (CNC nélkül), még koncerteztem is velük, de a kézi kivitelezés, meg a kezdetleges szerszámok és technológia miatt, lényegesebben gyengébb kivitelezésűek voltak mint a tiéd. Volt, hogy egy öreg hangszerkészítővel csináltattam a nyakat (ugye az a gitár lelke), de sajnos azt az eredményt, amit egy komolyabb hangszer tudott, nem lehetett reprodukálni.
Ha nem túl titkos a technológia, mivel lakkozod?
Azért kérdezem, mert többek között van egy 35 éves Cremona dobgitárom, és erősen gondolkodom a felújításán. Tudom az alap a hangszereknél a sell-lakk, de ma már a restaurátorokon kívül, ki használ ilyet.
Üdv:
Zsolt

VighLajos

Tényleg ízléses darabok!
Kézi munka: szerintem kézben fogta a felsőmarót, de ez az élvezeti értékét nem csökkenti.
Gratulálok!
Nem kell elfelejteni, hogy a műszaki fejlődés mozgatója az emberi lustaság!

[#circling]