Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

6rk75uezn

Csizi be...ás lett a kaméleonod,grat,nagyon 5ös.

6rk75uezn

Hogy még lámpa fénynél is hogy világit,nem tudom én nekem sikrül e ez valamikor.

2mhkh08yk

csizi

Félreértés ne essék, a logót nem én terveztem, én csak a gravírozást, és a reklámtáblát készítem.
Biztos hogy meg tudod te is csinálni, jó erős fényű ledeket kell használni.

s5f8tmfv3

Csizi, ez nagyon jó lett. "Mezei" plexi vagy valami spéci élvilágítós?

bznc93pf5

xkbv3nx0d

plexiből nem tudom ki mennyit ismer... de mint dekoros én alapvetően 2 fajtát, van az extrudált meg az öntött,,, minimális az eltérés fényvezetés terén szerintem... www.antalis.hu innen vesszük... szerintem nem rosszak az áraik

én martam mindkettőbe nem nagyon láttam a különbséget

csizi

Akkor írom[#vigyor]
Ami a képen van az már a második, ugyanis az elsőt elb@..tam. Nem tükröztem át, a meglátásom szerint úgy mutat jobban, ha nem a gravírozott oldal felől nézzük. Az 6mm-es maradék polikarbonát volt.
Mivel koszos kis városunkban sehol nem lehet kapni plexit, így nekiáltam a monitorokból származó "pöttyös" plexit lepolírozni. A képen látható már ebből készült. De ezt is sikerült elcseszni.[#falbav] (jobb alsó sarokban mély karc)
Úgyhogy ma készül a harmadik, remélhetőleg ez már hibátlan lesz.[#idiota]
Megvilágítás szempontjából szerintem is mindegy melyik, viszont a polikarbonáttal jobb dolgozni.

xkbv3nx0d

a led szalag fölött mivel fogod borítani/lezárni?

csizi

Alu U profil. Ha teljesen kész lesz teszek fel képet.

000000000

"Mivel koszos kis városunkban"  <-- ez berényre utalna ??
észre se vettem azt a karcot, még most sem, hogy mondtad [#guluszem1] Ennyire [#kerdes] lennék?

xkbv3nx0d

na engem meg az érdekelne, hogy azt hol veszed?:)

PSoft

Együtt "nyomtunk",....Te voltál az erősebb.:))

Szóval az lett volna az enyém csizi-nek,hogy:

Valóban úgy mutat jól,ha "nem a gravírozott oldal felől nézzük".

Milyen technikával políroztad le a "pöttyöket" a plexi-ről?
Írhatnál pár sort róla.

xkbv3nx0d

ja de ha megnézed még a hozzászólás sorszáma se növekedett, mind2 7062 lett... adatbázis hiba:)