Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

sanka74

http://cnctar.hobbycnc.hu/SANKA%20CNC/L%f3.JPG" border=0>

Ezt tegnap este készítettem. 15 000 /min marófordulat, Motoros féle 0,2 mm hegyű 30 fokos gravírtű, 2,2 m/min előtolás. 50 perc, 0,15 mm lépés.

sanka74

Szép lett, gratulálok! A fóliát jó ragasztóval ragasztották? Gyakori hiba hogy visszahúzódik vagy leválik a fólia egy idő után.

sanka74

A G61-64-et hol lehet állítani a mach2-ben?

PSoft

Hazudóóósss!

Ez a mű még el se készült.:)
De,nagyon úgy néz ki,hogy majd jó lesz.:)))

Béni

Beírod az első programsorba, vagy  

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/Pict/MachG64.jpg" border=0>

sanka74

Én egy jövőutazó vagyok..most jól lebuktattam magam...[#hehe]

sanka74

Köszi szépen...de ezen állt...rajta van a mach a laptopon is,  és ezen tudom szimulálni.a gyorsításokat feltettem maxra..

000000000

Elfelejtettem átkonvertálni...na mostmár tovább nem játszom vele.

000000000

Azt a mindenségit! Ez nagyon jól néz ki, gratulálok!
Lehetne még részleteket megtudni róla? Milyen fólia, milyen ragasztó, antikolás mivel?

6x509vxe

Tényleg,tudja valaki hogyan csinálják az antikolást?
Készülőfélben van egy vákuumfóliázó gép...

000000000

Nem tudom a részleteket, a barátom hozta megmutatni.

6rk75uezn

Sziasztok.Na én is belefogtam egy kis karácsonyi diszbe (plexi+led),egyenlőre csak próbálgattam hogy milyen lenne,van egy kis saját gravirozóm (gyűmölcs centrifuga motorból és saját gravirtűből)Nem kinevetni forog ám szépen.A bajom az lenne hogy a plexi darab hátsó részén szebben erősebben világit a felirat!Ez miért van?Egy db 3as plexi próbáltam és egy 3mm es kék 120 fokos nagy fényerejű led-del.Próbáljam ki fókuszáltabb led-el is?A gravirozást megcsináltam egy két betűnél mélyebbre (kb 1mm) de nem let jobb.Tudtok nekem ötleteket mondani amivel javithatok az egészen?Ja és a led-et próbáltam úgy is hogy kicsit befúrtam a plexi élébe!Köszönöm mindenkinek a segitséget.

besirkyjh

Szia  

Ugy kel csinálni hogy a plexi sima oldala van feléd amikor meg világitod , tehát tükörképet gravirozol .Más irányban törik a fény és máshogy is látszik .

kua93zk4w

Antikolást : Antikoló páccal lehet készíteni. Lényege nem marja fel a lakkot vagy fóliát amit antikolsz, szinte csak pigment utána lakkozás és kész. Hátránya hogy nagyon drága és 1 liter alatt nem igazán lehet rendelni.