Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

PSoft

Ihletet adtál...:)

Amíg a figurákat "lombfűrészeztem", addig járhatott nálam a Nyúl! Észre se vettem...hát nem odatojt a már kész tábla közepére![#nevetes1]
(xarok ezek a mostani lombfűrész lapok...három is elszakadt, mire végeztem)[#wink]

D.Laci

PSoft

Jó,Jó...

Írtam én, hogy tudok sakkozni?[#nyes]
(látnád, az unokám hogy rakosgatja őket)[#nevetes1]

zozo

Vigasztaljon, hogy sakkozni csak kevesen TUDNAK! Viszont nagyon sokan szeretnek :)

A '60-as években a falu legjobb sakkozója egy ács volt. Általában a vendéglőben ücsörgött a tábla mögött és kajáért, fröccsért vagy pénzért ment a játszma. Lévén nyáron már akkor is nagy idegenforgalom, egyszer egy idegen felajánlotta neki, hogy megtanítja pár jó kezdésre.
Vérig volt sértve, és hatalmas önbizalommal és nagy pofával hívta ki meccsre az idegent. Aztán a végén mégiscsak szeretett volna tőle tanulni, de addigra elment a hajó. :)

Már nem emlékszem a nevére, de akkoriba jól ismert szimultán nagymester volt az idegen, aki épp itt nyaralt.

fpd0kbd4

Szia!

Ismerős volt és előkerestem a sakkfiguráid ikertestvéreit.Jól emlékeztél, valóban 50 év körüliek. A képen látható az eredeti táblája,ami egyben a tároló doboz is.Megkockáztatom,hogy 38Ft volt az ára,1969 pedig a születési éve. (a bélyegző alapján)

zozo

Nekem is vaaaaan! 1965-ből, verseny sakktábla. Volt neki tanúsítványa is akkoriban [#kacsint]

Ja, és a sötét vezér-király párost cseréld meg, mert báncsa' a szemet :)

fpd0kbd4

Köszi! "benéztem" még a világosat is. (de ez már így marad tanulságnak)

PSoft

6 mm-es plexi, no meg egy...óraszerkezet.

s69skz0ve

Aztabetyárja! [#wow2][#wow2] Nagyoonn remekelő munka lett Psoft GRATULÁLOK!! [#eljen][#eljen]

gabdgzj8f

Oszt az anyukám úristenit, maga mit tud csinálni?

[#wilting][#wilting][#wilting]

Maxxxximális Uram

guliver83

PSoft

A rajzot, Neked köszönhetem.[#worship]

Ott van a gyűjteményedben, sok más, nagyszerű dolog társaságában.[#wink]

gabdgzj8f

Gondold?

Osztán min nézné a Szulejmánt? [#nyes][#nyes][#nemtudom]

gabdgzj8f

Nekem soha ne köszönd. Használd !!!!