Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Bakker, egy kisebb vagyont sikerült elkukásítani :( Nézd meg, mennyiért árulják az Interneten!

s7manbs8

ECC83 csöveid nincsenek, egy két csöves torzítót megépítenék belőle ? Vagy azokat is kidobtad ?

000000000

te engem ismerhettél régröl????!:)))vagy csak az "ördögi megérzéseid egyike?ugy látom hogy mjuzik hardwer sem áll messze töled?!:)))

s7manbs8

Mivel gitározgatok néha, hogyne izgatna egy jó Jimy Hendrix hangzás.

000000000

meg egy jo phaseshiftert,meg egy  jo leslit sem ártana ha épitenél!:))

s7manbs8

Volt már rá példa, még jó, hogy mondod elő is veszem, csak a Laslie kicsit zajos volt, aztán mikor egyik alkalommal kellett valami alkatrész abban pont olyan volt, valami CD4007.

000000000

azért egy jo mekhanikus leslitől nincs jobb,és nem is nagy szám megcsinálni!:)))

s7manbs8

Arra a rugós valamire gondolsz ? Van valami rajzod ? Lehet építgetek egyet, ha nem nehéz.

000000000

a rugos az a zengetö volt.a lesli az amikor a hangszoro elött forog egy kűlönbözö átmérőjű furatokkal megbűvölt nikecell tárcsa.két féle fordulattal!:)

43pbwjg8s

Picsán fognak rúgni minket! (joggal!)
Össze vissza szemetelünk!
Srácok!
Vigyük már át az offokat a semlegesbe!

000000000

s7manbs8

Na, ezt még nem is hallottam, akkor ilyet mindenképpen készítenem kell. Mert azt a hangzást nem lehet mással helyettesíteni.

000000000

mert nem jársz koncertekre!:)))én a roger waters koncerten hidaltam a tekhnikátol!:)))te nem jössz hatvamba?elvinnélek szivesen!:)))

s7manbs8

Az túl nagy kerülő lenne, meg mint említettem, holnap randim van, legalább is én szeretném, majd kiderül, hogy a csaj is így gondolta e. Mostanában amúgy is annyit álmodtam a bordás szíjakról, hogy inkább leváltom egy élő szép leány látványára, ami pont holnap lesz, nem Egri leányka, attól sokkal jobb.

000000000

csak szolj ha meg gondolnád magad!:)))vittem volna abbol a vékony vágo korongbol neked!ki probáltad?meg van mind a két szemed?:))))